Hirdetés

A legtöbb színész és színésznő a rivaldafény előtt éli életét ám még így is vannak olyan információk, amiket nem tudunk róluk. Ilyen például a családjuk, gyermekeik illetve az ő hivatásuk. Nem egy és nem két olyan híresség él Hollywoodban, akiknek gyermekei az ő nyomdokaikba léptek, mégsem tudunk róluk semmit. A mai cikkünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy kedvenc világsztárjaink gyermekeit bemutassuk.

1, Val Kilmer és Jack Kilmer

Val Kilmer egy 61 éves amerikai színész, aki a 90-es években élte karrierjének fénykorát. Olyan filmekben szerepelt, mint a Tiszta románc, Mindörökké Batman, Egyiptom hercege, Ragadozók…stb. Kilmernek két gyermeke is van Jack és Mercedes, akik apjuk nyomdokaiba léptek és a színészetet választották hivatásul. Jack több filmben is szerepelt már, de a színészkedés mellett karrierjét divatmodellként is egyengeti.

2, Nicolas Cage és Weston Cage

Nicolas Cage egy 56 éves Oscar-díjas amerikai színész, rendező és producer, aki olyan filmeknek köszönheti sikerét, mint: A szikla, Con Air – A fegyencjárat, Tolvajtempó, A nemzet aranya és még sorolhatnánk. De, ahogy a legtöbb családban úgy itt sem esett túl messze az alma a fájától, mivel Cage fia, Weston is kipróbálta magát a filmiparban, ám nem jött be neki annyira, mint apjának. Ennek ellenére olyan filmekben láthattuk, mint: D-Day, Fegyvernepper, Raven.

3, Jack Nicholson és Ray Nicholson

Jack Nicholson egy igazi ikon a filmiparban, aki rengeteg sikerfilmben csillogtatta meg színészi képességét. Hozzá kell tennünk, hogy a színész semmilyen iskolában nem tanulta a színészkedést, nála ez zsigerből jön és elmondása szerint bármilyen műfajban helyt áll… valljuk be, igaz. Viszont fia, Ray is elég tehetséges, igaz eddig elég kevés filmben szerepelt, mivel olyan válogatós, mint apja. Feltűnt már a Lúzer SC-ben, A kívülállóban és a The Big Breakben is.

4, Robert Downey Jr és Indio Falconer Downey

Robert Downey Jr nevét mindenki ismeri, aki szereti a Marvel filmeket, hiszen ő volt Vasember, aki megmentette az egész világot Thanos gonoszságától. Sokan nem tudják, hogy a jóképű és tehetséges színésznek van három gyermeke, Indio Falconer, Avri Roel, Exton Elias. Mikor 27 éves nagyfia még kicsi volt apja próbálta bevezetni őt a filmiparba, de ő mégis a zene mellett tette le a voksát. Saját zenei társulata is van, mely a “The Dose” nevet viseli.

5, David Beckham és Brooklyn Beckham

David Beckham egy 45 éves visszavonult profi futballjátékos, aki már nem egy klubban megfordult élete során. Sokan abból a korszakából ismerik őt, mikor még a Manchester United csapatában játszott. Később átkerült a Real Madridba, majd a Los Angeles Galaxyba, onnan pedig utolsó csapatához, az AC Milanhoz. A focizás mellett modellkedést is vállalt, illetve nem egy reklámkampány arca volt. Felesége az egykori Spice Girls tag, Victoria Beckham. Szerelmükből négy gyermek született, Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David és Harper Seven. Legidősebb fia mér 21 éves és életét a fotózásnak szentelte, amiben kiemelkedően tehetséges. Instagramján jó pár képét meg lehet tekinteni.

6, Jackie Chan és Jaycee Chan

Jackie Chan 66 éves hongkongi színész, harcművész, harckoreográfus, kaszkadőr, komikus, rendező, producer, forgatókönyvíró, énekes és vállalkozó. Aki számos harcművészettel kapcsolatos filmben játszott, de több akcióvígjátékban is szerepelt. Egy örökkávalóság lenne felsorolni, hogy milyen filmekben játszott, ezért bele se, kezdünk. A színésznek két gyermeke is van Jaycee és Etta Ng Chok Lam. A 38 éves Jaycee, apja nyomdokaiba lépett és színésznek állt. Olyan filmekben szerepelt, mint a 2009-es Mulan, A láthatatlan célpont, A vonatrablás, A szerzetes alászáll és még sorolhatnánk. Többször játszott együtt édesapjával is. A színészkedés szeret zenélni, amiben szintén sikeres.

7, Jean-Claude Van Damme és Kristopher Van Warenberg

Jean-Claude Van Damme egy 60 éves belga harcművész, színész, producer, forgatókönyvíró, történetíró, rendező és koreográfus, három gyermeke is született. Bianca Bree, Kristopher Van Varenberg és Nicholas Van Varenberg. A 33 éves Kristopher szintén színésznek állt, csak úgy, mint apja. Többször szerepelt már kamerák előtt, de nem fél új dolgokat kipróbálni. Pontosan ennek az elszántságnak hála kamatoztathatja tudását producerként és forgatókönyvíróként is.

8, Tom Cruise és Connor Cruise

Tom Cruise egy 58 éves többszörös Golden Globe-díjas színész és filmproducer, aki rengeteg akciófilmben szerepelt már. Legismertebb filmje a Mission Impossible. Három gyermeke van, név szerint Connor, Isabella Jane és Suri. Connort akkor fogadta örökbe, mikor még Nicole Kidmannal élt. Kezdetben ő is színész szeretett volna lenni, de hamar rájött, hogy mégsem erre vágyik és inkább a zene felé kezdett orientálódni.

9, Denzel Washington és John David Washington

Denzel Washington fia, John egy 36 éves amerikaifutball-játékos, aki apja nyomdokaiba lépve kipróbálta magát színészként is. Sajnos egy spotsérülés következtében kellett a sportról lemondania, de ott volt neki a filmipar. Olyan filmekben láthattuk, mint: Tenet, Csuklyások-BlacKkKlansman, Úriember revolverrel és még sorolhatnánk. Ugyan még nem ért el olyan sikereket, mint édesapja, de nagyon jó irányba tart.

10, Gary Busey és Jake Busey

Gary egy 76 éves amerikai színész, aki olyan filmekben tűnt fel, mint a: Holtpont, Halálos fegyver, Úszó erőd, A cég, Ragadozó 2 és még sorolhatnánk. Busey karrierjét nem más vitte tovább, mint fia Jake, aki 49 évesen több sikerfilmben is szerepelt már. Ilyen volt például az: Alkonyattól pirkadatig, Csillagközi invázió, Predator- A ragadozó, Los Angeles legjobbjai…stb. Nagyon hasonlít édesapjára, de nemcsak külsőleg, hanem színészi teljesítményében is.

11, Will Smith és Trey Smith

Will Smith első házasságából született egy fia Trey, aki ma már 28 éves és csak úgy, mint apja, ő is színészként tevékenykedik. Emellett nagyon szeret zenélni, jelenleg Dj és saját dalokat is adott már ki. Trey nem egyszer szerepelt már Will videóiban, viszont akkor tett szert nagyobb ismerettségre, mikor bekerült az “America’s Next Top Model” című műsorba.

12, Damon Wayans és Damon Wayans Jr.

Szinte nincs olyan ember, aki ne ismerné a Wayans fivéreket. Damon például az “Életem értelmei” című sorozatban szerepelt, tesói, Marlon és Shawn pedig több Horrorra Akadva filmben is játszott már. Keenen Ivory Wayans a Feketék-fehéren című filmben csillogtatta meg színészi tehetségét, Dwayne Wayans pedig írói babérokra tört. Damonnek négy gyermeke is született, s köztük a legidősebb a 38 éves Damon Wayans, Jr. A művészeti iskolában végzett férfi, rendszeresen fellép stand-up előadásokon, de olyan sorozatokban is szerepelt, mint a New Girl – Új lány, Happy Together, Let’s be cops. Filmek terén láthattuk a Hogyan legyünk szinglikben.

13, Stephen King és Joe Hill

Stephen Edwin King egy 73 éves amerikai író, a jelenkor egyik legolvasottabb szerzője. Tőle származnak az olyan sikerkönyvek, mint az: Az, A ragyogás, Végítélet, Tortúra, Carrie és még sorolhatnánk. Ki más lehetne ennek a tehetséges írónak a fia, ha nem Joe Hill amerikai író, aki álnéven adott ki jó pár sikerkönyvet. Gyerekkorában jött rá arra, hogy mennyire szeret írni, ezért tehetségét nem is pocsékolta el. Angol irodalmat tanult, s első történetei a horror műfajában születtek. A The New York Times szerint könyveit többször is bestsellerként ismerték el.