Hirdetés

Megtudni , hogy a párod hűtlen volt , sosem könnyű , a bizalom és szeretet ilyen árulása olyan fájdalmas , hogy sokan , úgy próbálnak megnyugvást találni , hogy bosszút állnak egykori kedvesükön.

Ez a lány is pontosan ezt tette, amikor rájött, hogy a barátja több másik nővel is sms-ezett a háta mögött, sőt, az egyiknek azt hazudta, hogy a barátnője meghalt.

A barátnő úgy döntött, hogy szembesíti a barátját , és megajándékozta a fiatal férfit az összes a háta mögött elküldött üzenet másolatával, amit valaha más nőknek elküldött .

Kinyomtatva és egy ajándéktasakba téve őket, ejtette át a barátját , mielőtt kérdőre vonta volna tetteiért.

Egy Reddit-felhasználó bukkant rá az eredetileg a Facebookon megosztott videóra, és közzétette mások számára, melyre végül ezrek reagáltak.

Amikor a fiú rájön, hogy mit kapott, láthatóan elképed és szinte megnémul.

Döbbentem bámul a barátnőjére, aki egyre csak arról faggatja , hogy tudja-e , hogy mik is azok a levelek , amiket a kezében tart.

A lány elárulja, hogy az egyik üzenetben még azt is látta, hogy a barátja azt állította az egyik lánynak, akivel beszélgetett, hogy ő már rég “halott”.

A videón hallani lehet , ahogy kérdezgeti a fiút : “Ki halt meg? Úgy tűnik, én haltam meg? Meghaltam? Mi ez az egész? Mi ez az egész?

“Ez a csaj? Ő tudja? Úgy tűnik, nem.”

A fiú visszabámul a barátnőjére, és nem szól semmit, ami csak még jobban feldühíti a lányt.

“Nincs semmi magyarázatod arra, hogy mi ez? Hogy kik ezek a lányok ? Semmi?” – kérdezi tőle a dühös barátnő.

Felolvasva az egyik szöveget, azt mondja: “És ezek mikoriak ? Ma reggelről valók , nem ? ‘Oké, bébi, jó lenne együtt lógni a hétvégén, hiányzol’. Azt mondtad neki, hogy meghaltam?”

Ahelyett, hogy bocsánatot kérne, vagy beismerné tettét, a barát feláll és elsétál, miközben a barátnője azt mondja: “Már összepakoltam neked az összes cuccodat.”

Ezután a konyhába megy, és a barátnő rajta kapja őt, amint egy fiókban kutakodik, mielőtt távozna – sokan értetlenül állnak az eset előtt, hiszen a megdöbbentő videót már több mint 1,7 ezren kommentelték.

“Szerintem a testét elhagyó lelkét kezdte el keresni (a fiókban) 20 másodperc körül. Nem, úgy tűnik itt sincs” – írta viccesen az egyik kommentelő.

Egy másik azt írta: “Feltételezésem szerint a kulcsait kereste. Ezen a ponton én is [így tennék]; ilyenkor már nincs mód a védekezésre, és minden bocsánatkérés üres és hasztalan “.

Egy harmadik azt írta: “Látod, így néz ki az igazi , tiszta , és őszinte női harag. Az üvöltözés, sikoltozás, dobálózás csak a csalódottság megnyilvánulása”.

“Miért sétálnak el a pasik, ha rajtakapják őket, ahelyett, hogy szembenéznének az igazsággal? Gyenge jellem” – fűzte hozzá még valaki.

“Úgy néz ki, mintha szellemet látott volna ” – mondta egy néző, míg egy másik hozzátette, dicsérve a barátnőt, amiért visszavágott, posztolva: “Ez nagyszerű volt, az arckifejezése felbecsülhetetlen”.

Ha titeket is érdekel a fiú reakciója , a videót itt tudjátok megnézni :