Hirdetés

A mai világban már nem igazán van olyan dolog, ami meg tud lepni bennünket, hiszen annyi őrültség van jelen. Például láttunk már olyan embereket, akik annyira a plasztikai műtétek megszállottjai voltak, hogy az eredményeik inkább elborzasztóak lettek, mint jók. De olyan is van, aki annyira rajong a Barbie és Ken babáért, hogy addig plasztikáztatja magát, mígnem teljesen úgy néz ki. Olyan esetről is hallottunk már, hogy férfiak és nők élettelen dolgokkal kötötték össze életüket, nők egy darab kővel, míg a férfiak egy játékbabával. Persze ez csak néhány példa a sok közül, viszont jelen cikkünkben is egy hasonló esetet fogunk elmesélni. Főhősünk egy kazah származású férfi, aki feleségül vette robotbabáját. Bizony, jól olvastad…

Néhány héttel ezelőtt ütötte fel a fejét a hír, hogy Jurij Tolochko összekötötte életét egy bizonyos célra használt babájával. Ezzel voltaképpen nem is lenne probléma, mivel nem ő az első ember, aki ilyet csinált. Viszont míg sokan mások megtartják maguknak ezt a kapcsolatot, addig a testépítőként tevékenykedő férfi a világ elé tárja. A románcuk két évvel ezelőtt kezdődött el, s nem is olyan régen tette fel neki a nagy kérdést. Tény, hogy Margo – így hívják – nem adott egyértelmű választ – hisz, hogyan is tudott volna – de a hallgatást úgy értékelte, hogy a “nő” beleegyezett. A frigyükről jól megvágott felvétel is készült, amit természetesen a férfi egyből kiposztolt Instagram oldalára. A videó futótűzként terjedt a neten és nem volt olyan felhasználó, aki ne látta volna megható esküvőjüket.

Ha lemaradtál volna róla, akkor itt megtekintheted:

Juríj szó szerint elkényezteti feleségét, hiszen öltözteti, vetkőzteti, fürdeti – olykor még közösen is – nyaralni viszi, rengeteg képet készít róla, megeteti, megitatja, karácsonyi fotózásokon vesz részt vele, betakarja, ha fázik, főz neki és még sorolhatnánk azokat a dolgokat, amiket megtesz neki. Sok nő megirigyelhetné Margo életét, s bizony akad nem egy ilyen irigye, mert őszintén melyik luxus életet kedvelő nő ne akarna így élni?!

Itt épp Balin süttetik a hasukat és élvezik az együtt töltött perceket. (A képen lévő nyilakkal tudtok lapozni)

Még külön helyet is foglal neki a repülőgépen…

Amióta a személyi edző elvette kedvesét, azóta szó szerint egyre több rajongónak örvendhet. Napról-napra egyre több követőt tudhat magáénak. Ezek az emberek mind kíváncsiak az újdonsült házaspár életére és mindennapjaira. Már majdnem 90 ezres követőtábora van, ami néhány hét leforgás alatt hatalmas előrelépésnek számított.

A férfi és kedvese egyáltalán nem rejtik véka alá, még a legintimebb pillanataikat sem. Azt is levideózzák, hogy együtt fürdenek. Sok olyan fotó lát napvilágot, amin virágot ad neki, ágyba viszi a reggelit, megfésüli és a többi. Itt például a reggeli ébredése során lepte meg egy vörösrózsa csokorral.

Ha hiszitek ha nem előfordul, hogy ők is összekapnak. Ilyenkor mindketten durcásan fekszenek az ágyban és mindenki a maga dolgával foglalkozik. Margo jelen esetben az alvást választotta, míg férje, durcásan az ablakon kifele bámul.

Juríj olyan szinten elkényezteti a lányt, hogy minden kozmetikai, plasztikai beavatkozását fizeti. Rendszeresen változtatja a haját, hol szőke, hol barna, most jelenleg rózsaszín a haja.

Legutóbb síelni vitte el a lányt, hogy ne csak nyaralós, hanem telelős emlékeik is gyarapodjanak. Mégis melyik nő ne akarná, hogy párja síelni, snowbordozni vigye?!

A legelképesztőbb a sztoriban, hogy Juríj barátai is úgy kezelik a babát, mint egy teljes értékű embert. Ezt pedig abból lehet érzékelni, ahogy az esküvői mizériában részt vettek.

Ha titeket is érdekelnek a mindennapjaik, vagy, hogy milyen életet élnek, hova mennek kirándulni, nyaralni akkor Instagram oldalán ezt megtehetitek.