Hirdetés

Chrissy Teigen-t nevezhetjük a leghíresebb hollywoodi csillagnak is. 2006-ban a “Deal or No Deal” című TV-s vetélkedőben láthattuk hoszteszként. Majd 2010-ben Ed Hardy arca lett, majd a Sports illustrated Swimsuit kiadványában szerepelt, mint a Rookie of the Year – ekkora robbant be a köztudatba.

John Legend híres énekessel 2006-ban találkoztak először, a zenész ‘Stereo’ című videoklipjének forgatásán, ahol azonnal egymásba szerettek. A hosszú órákig tartó forgatás végét John vacsorázni hívta a lányt, aki élt a lehetőséggel, majd nem sokra rá összebútoroztak.

A lánykérésre 2011-ben került sor a méghozzá a Maldív-szigeteken. 2013-ban, a szerelmespár spontán házasodott össze a New York-i polgármesteri hivatalban, ahol összesen csak két tanú volt jelen – az egyik tanú Chrissy legjobb barátnője volt azaz Irina Shayk.

Éveken át tartó próbálkozás után a mesterséges megtermékenyítés mellett döntöttek, amit sikeresen meg is tudtak valósítani. Kislányuk, Luna Simone Stephens 2016. április 14-én látta meg a napvilágot. A pár 2017. november 22-én bejelentette, hogy Chrissy ismét babát vár, viszont most kisfiút hord a szíve alatt. Miles Theodore Stephens 2018. május 16-án született meg.

A modell most úgy döntött, hogy megmutatja, hogy néz ki jelenleg közvetlenül második szülése után. Crissy azt mondja, hogy nincs semmi, amit el kellene rejtenie magából, ugyanis a szülés megszépíti a kismamákat, mert ez a legszebb dolog, ami egy nővel történhet.

Íme a kis herceg, akinek képét születése utáni héten osztotta meg a házaspár Instagramon: