Hirdetés

Megtalálni a megfelelő párt, soha sem könnyű. Mindenki háta mögött már van pár próbálkozás. Van, amelyik rövidebb volt és van, amelyik hosszabb. Ha szerencsénk van, akkor sikerült megtalálnunk az igazit és az esélytelenekkel nyugodt hangnemben tudtunk elválni. Hogy néz ki egy ismerkedés a gyakorlatban? Akár bevalljuk, akár nem, a legtöbb esetben az ember bizakodva áll egy randihoz. Sok esetben beleéljük magunkat a dologba. Ekkor szoktak a legnagyobb koppanások lenni, melyek mély nyomot hagynak a szívünkben és a lelkünkben.

Bemutatunk nektek egy érdekes esetet. Egy Willam nevű srác a főszereplője, aki randizgatott már egy ideje egy nővel. Rendkívül szimpatikusnak találta a lányt, de szerencséjére rájött, hogy van valami turpisság a dologban. A nő kihasználta a fiút, de szerencsére még időben rájött. Olvassátok el a következő sztorit.

William egy munkahelyi tréningen ismerkedtek meg egymással. A nőt Andreának hívják. A fiúnak megtetszett a lány és úgy döntött, hogy elhívja vacsorázni. Ekkor még nem sejtette, hogy mibe keveredett.

Többször is randizgattak. Étteremről étteremre jártak és jó gavallér révén a srác fizetett mindent. Ez a kapcsolatok elején egy megszokott “eljárás”.

Egyszer csak megjelent Andrea barátnője és mutatott a srácnak pár sms-t, melyben Andrea azt ecseteli éppen, hogy csak azért lóg William-mel mert fizeti a számlákat és hát egy nőnek “ennie kell”. Egyébként semmi komolyat nem szeretne tőle. Pláne nem kapcsolatot.

Gondolhatjátok, hogy mennyire felbosszantotta ez a fiút. De egyből megfogant benne a bosszúvágy. Ezt nem hagyhatja annyiban.

Az információk birtokában William úgy döntött, hogy megleckézteti a lányt. Elhívta egy nagyon drága étterembe, ahol a legdrágább, legmenőbb fogásokat rendelték.

A fiú az evés végeztével felállt és kiment a mosdóba, de nem tért vissza az asztalhoz. Meglógott és a fizetetlen számlát otthagyta a lánynak.

Andrea őrjöngve hívta fel Williamet, hogy mégis mit képzel. Az anyjától kellett pénzt kérnie, hogy rendezni tudja a fogyasztásukat.

A srác természetesen elmondta neki, hogy tudott arról, hogy kihasználta és ez volt most a revans…

Nos…Andrea kétszer is meggondolja ezek után, hogy “ingyenélősödik”.

Jó lecke volt! Ti mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!