Hirdetés

Megtekinthetők az első képei az Egyesült Királyságban készülő új horror filmnek, amely a Micimackó gyermekeknek szóló történetén alapul.

Mindenki kedvenc medvéje, Micimackó elhagyta a 100 holdas pagonyt, hogy kipróbálja magát a horror műfajában.

Igen, jól olvastátok. A méz-imádó mackó visszatért, hogy bosszút álljon, a hamarosan megjelenő Micimackó: Vér és méz című filmben.

A horrorfilm Rhys Frake-Waterfield rendező legújabb független filmje, nem tévesztendő össze a Disney vidám, méz faló sárga medvéjével.

Micimackónak ez a változata sokkal durvábbnak és ijesztőnek tűnik, mint az a Micimackó, akire mi emlékszünk.

Ám a mackó rajongók számára megnyugtatásul elárulhatjuk , hogy a filmfotók alapján ez a Micimackó nem az általunk ismert sárga bundás piros pólós medve, de nem is egy igazi medve, hanem egy maszkot viselő roppant dühös ember.

Látunk valakit – akiről feltételezzük, hogy Micimackó – egy kalapáccsal a kezében és egy autó volánja mögött – nem a megszokott történet, ugye ?

Jagged Edge Productions

A filmről egyelőre nem sokat tudni, mivel a producerek még nem adtak ki hivatalos trailert, de lemernénk fogadni, hogy ez a Micimackó nem csak mézet akar.

A rendező, Waterfield a Veriety-nek adott interjújában elmondta, a Micimackó: A “Vér és méz” című filmben Micimackó és Malacka lesz a főgonosz… akik végül ámokfutásba kezdenek”, miután a főiskolára készülő Róbert gida elhagyta őket. “Róbert gidát elszakítják tőlük, így a fital már nem tudja etetni őket, ami eléggé megnehezíti Micimackó és Malacka életét”.

“Mivel magukról kellett gondoskodniuk, lényegében elvadultak. Visszatértek az állati gyökereikhez. Már nem szelídek: olyanok, mint egy elvetemült medve és egy malac, akik portyáznak, hogy zsákmányt találjanak.”

Jagged Edge Productions

A filmet 10 nap alatt forgatták Angliában, nem messze az Ashdown-erdőtől, amely Milne “Micimackó” történeteiben a képzeletbeli Százholdas Pagony ihletője. Bár Waterfield nem volt hajlandó elárulni a film költségvetését, azt mondta, hogy a nézők “ne várják el, hogy ez egy hollywoodi szintű produkció legyen”.

Waterfield szerint a legnagyobb kihívást a horror és a vígjáték közötti egyensúlyozás jelentette. “Amikor megpróbálsz egy ilyen filmet csinálni, és ez egy igazán őrült koncepciót veszel alapul, nagyon könnyű olyan útra lépni, ahol semmi sem ijesztő, inkább csak nagyon nevetséges és nagyon, nagyon kínos. Mi pedig a kettő között akartunk elmenni.”

Mit gondoltok a Micimackó vérszomjas alteregójáról? Írjátok meg kommentben!