Hirdetés

A nemzetközileg is ismert és elismert sztárok körében sem fenékig tejfel az élet.

Nem csak a közönségnek, a rendezőknek és a filmen dolgozó munkatársaknak, valamint a kritikusoknak kell megfelelniük a színészeknek/színésznőknek, hanem bizony kollégáik ‘ízlésének’ is.

Ha azt hittük volna, hogy az A-listás sztárokkal való közös szereplés hallatán minden színésszel madarat lehet fogatni, akkor nagyot tévedünk.
Korunk üdvöskéi közül ugyanis akadnak jó páran, akiket a szakma -mondjuk szépen- nem igazán szívlel, sőt!

Hollywoodi berkekben már régóta röppennek fel a cikkünkben szereplő tíz művésznőről negatív szóbeszédek, ezekre és a filmes berkekben tett nyilatkozatokra alapozva állítottuk össze azt a top 10-es listát, amin a kollégák által legjobban utált színésznőket rangsoroljuk.

10. Anne Hathaway

Az ördög Pradát visel-lel ért fel a csúcsra igazán, az azt követő díjesők során folyamatosan a figyelem középpontjába került, és sokan bírálták, mert túl modorosnak és álságosnak látszott. Kollégái szerint nem az őszinteség szobra, és egyáltalán nem olyan tehetséges, mint azt állítják.

9. Megan Fox

A gyönyörű színésznőre kollégái ráhúzták a cicababa karaktert. Szerintük ugyanis Megan egyáltalán nem rendelkezik színészi vénával, szerepeit csakis és kizárólag egzotikus külsejének köszönheti. Emellett a forgatásokon úgy viselkedik, mint egy hadvezér, parancsolgat és kritikán aluli hangnemben beszél a filmen dolgozókkal.

8. Kristen Stewart

Kristen nem csak a rajongók körében megosztó személyiség. Esetlensége, furcsa viselkedése és különös hóbortjai mellett kollégái csapongó szerelmi élete miatt is fújnak rá. A Twilight üdvöskéjével Robert Pattinson-nal folytatott viszonyának ugyanis az vetett véget, hogy rajtakapták őket a nős filmrendezővel, Rupert Sandersszel. A románc persze tiszavirág életű volt, jelenleg barátnőjével Dylan Meyerrel él együtt.

7. Mischa Barton

Volt idő, amikor Mischa Bartont Hollywood egyik legigéretesebb tehetségének tartották.
Az őrült bulizások, a gyakran megbotránkoztató viselkedésnek köszönhetően aztán lassan teljesen eltűnt a reflektorfényből. Természetesen ebben is benne van a kollégák keze, akik kerek perec közölték, megbízhatatlansága, nyers stílusa és állandó késései miatt egyáltalán nem szívlelik.

6. Jane Fonda

A színésznő, akit több mint 40 éve nem szívlel sem a szakma, sem a közönség.

1972-ben Fonda látogatást tett ugyanis Észak-Vietnámban, Hanoiban, ahol a helyi katonák társaságában és egy légvédelmi fegyveren is lefényképezték. A fotósorozaton nevetgélő és kedélyesen trécselő Fondát ezután elnevezték “Hanoi Jane” -nek és nem csak az állampolgárok, hanem a filmes körök is hazaárulónak bélyegezték.

A 83 éves színésznőnek sok idő kellett, míg ismét fontos szerepekhez jutott, ám ezt a billogot a mai napig nem sikerült lemosnia magáról.
Pozitív megítélését valószínűleg azt sem segíti, hogy a kollégák elmondása szerint a forgatásokon rendszeresen utasítgatja a munkásokat, parancsolgat és gyakran túl epésen fogalmaz.

5. Jennifer Lopez

Az 5. helyet a táncosból lett színésznőből lett énekesnő, Jennifer Lopez érdemelte ki. JLo a szóbeszéd szerint igazi díva a kulisszák mögött, rengeteg sztárallűrt vett fel az évek során. Állítólag az alkalmazottaknak nem szabad közvetlenül a szemébe nézniük és nem is szólhatnak hozzá, szinte minden ügyét személyi asszisztense intézi.

4. Lindsay Lohan

A volt gyermeksztár mélyrepülését szájtátva nézte évekig a közönség és a filmes szakma is. Kollégái leginkább azért neheztelnek rá, mert szerintük alapjában véve lejáratta a színész szakmát. Ezen felül megemlítették azt is, hogy természete messzemenőkig álságos, és túlzottan behízelgő.

3. Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow sokakat bosszantott fel a film ‘hazájában’ azon megjegyzéseivel, melyben folyton az amerikai kultúrát és életvitelt becsmérli.

Az egészséges életmód iránt elkötelezett színésznő létrehozott ugyanis egy “életmód” weboldalt, a Goop-ot. A weboldalt aztán nem csak a köznép, hanem a sztárvilág is hamar bírálni kezdte, hiszen azon olyan ‘hasznos’ bejegyzések voltak csak, hogy mennyire imádja a szuper-exkluzív 200 dolláros turmix-ját és hogy hány száz dollárt költ egy hónapban csupán kozmetikumokra.

Ezután a baki után fény derült rá, hogy gyermekeit is ugyanarra a -szinte- mindenmentes életmódra kötelezi, amit ő is él és ezt már senki gyomra nem vette be.

Mindemellett állítólag rendkívül hűvös természettel áldotta meg az ég és nem kicsit hordja fent az orrát, felsőbbrendűségét pedig próbálja mindenkivel érzékeltetni.

2. Katherine Heigl

Komoly küzdelem ment az első helyért, de végül nem Katherine Heigl nyerte azt el.

A Grace klinika sztárja a való életben ugyanis cseppet sem hasonlít az általa játszott kedves, szelíd és érzékeny karakterre. A sorozat forgatásán rengeteg balhét csapott, folyamatosan a középpontba vágyott, rengeteg sztárallűrt vett fel. Természete kivételesen lobbanékony, mindenki gyomra görcsbe rándult, ha meglátta.

1. Teri Hatcher

A Született feleségek egyik legfontosabb karakterét játszó Teri Hatcher nyerte el a legjobban utált hollywoodi színésznő címét.

A sorozat 5 főszereplőnője ugyanis a való életben nem éppen barátnők, sőt, inkább komoly ellenségek. Eva Longoria (Gabi), Marcia Cross (Bree), Felicity Huffman (Lynette) és Nicollette Sheridan (Edie) is egyöntetűen állítja, hogy a Susan-t játszó Teri valósággal elviselhetetlen kolléga.

Rendszerint megakasztotta a forgatást, variált a szerepén, nem viselte el, ha nem rá irányult a reflektorfény. Társaival folyamatosan rivalizált, áskálódott és napi szinten konfliktusokba keveredett.

Viszonyukat jól jellemzi, hogy Sheridan egyszer Hatchert “a világ leggonoszabb nőjének nevezte”.
20012-ben, amikor a sorozatot befejezték, a színésznők búcsúajándékokat vásároltak a többi szereplőnek és a stábtagok számára, ám Hatcher egyetlen embertől sem kapott semmit.

Reméljük cikkünk elnyerte a tetszésed és ismerőseiddel is megosztod azt!