Hirdetés

Ezeknek a hírességeknek az arcát láthattuk és hangját hallhattuk a legtöbbet a 2000-es években. Ott voltak a magazinok borítóján, a televíziók képernyőjén, a naptárak lapjain a rádiók csak az ő dalaikat játszották és mi rajongásig imádtuk őket.

De vajon mi történt velük az elmúlt 20 éveben.

  1. Lindsay Lohan

A 34. évében járó amerikai származású színésznő a 2000-as évek egyik legfelkapottabb gyermekszínészének számított.Az olyan mozijai mint az Apád-anyád idejöjjön! vagy a Bajos csajok hozták meg számára a világsikert és ismertséget. Amikor filmes karrierje hanyatlásba kezdett zenei pályára pártolt át, 2020 áprilisában pedig megjelentette ” Back to me” című albumát, mely pozitív visszajelzéseket kapott mind a kritikusok mind pedig a közönsége részéről.

2. Julian McMahon

A Bűbájos Boszorkák című sorozat rajongói számára biztosan nem kell bemutatni, Julian McMahon ausztrál színészt. A sorozatban szerzett népszerűsége nyomán több jelentős szerepben is feltűnt az évek során, mint a Fantasztikus Négyes fő gonosza, vagy a Kés alatt szívtiprója.

3. Jennifer Love Hewitt

A Tudom, mit tettél tavaly nyáron és a Szívtiprók sztárja jelenleg 5 éves fiát és 7 éves lányát lányát neveli, színészként továbbra is aktívan játszik a különböző projektekben. Különösen sikeres szerepei voltak a Gyilkos elmék, Esküdt ellenségek és a 9-1-1 sorozatokban látható szerepei.

4. Tara Reid

Az Amerikai Pite üdvöskéje napjainkban különböző gyors éttermekbizrtokol kisebb nagyobb részesedéseket, illetve piacra dobta sajá parfüm és fürdőruha kollekcióját. Emellett kisebb szerepekben még mindig feltűnik a képernyőn.

5. Sophie Marceau

A francia származású filmszínésznő, rendező és énekesnő nagyon különbözött a 2000-es évek többi sztárjától. A színésznő és sokkal kifinomultabb előkelőbb karaktert képviselt mint a többség. Sophie Marceau nemzetközi hírnevét a A rettenthetetlen és a 19. James Bond mozi a A világ nem elég című filmjeiben játszott szerepeivel alapozta meg. Színészi pályafutása mellett Sophie rendezőként dolgozott, sőt még a cannes-i filmfesztivál zsűrijében is részt vett.

6. Nicole Richie

A 2000-es évek elején Lionel Richie örökbefogadott lánya a The Simple Life című reality sorozatból lehet ismerős a nézők számára, melyben egykori legjobb barátnőjével Paris Hiltonnal szerepelt. A reality sztárból lett üzletasszony mára , két gyermekes családanya, férja a Good Charlotte-ból ismert Joel Madden akivel már 10 éve élnek boldog házasságban. Richie mára elkészítette saját divatmárkáját, és 2 novellát is megjelentett.

7. Amy Lee – Evanescence

Az Evanescence énekesnője, Amy Lee a „Bring Me to Life” és a „My Immortal” című dalainak köszönhetően vált világhírűvé. A gót stílusú öltözékét és stílusát világszerte másolták a rajongói. Ma már visszafogottabb életét és , 2007 óta házasságban él , és fiát neveli. A zenekara még mindig létezik, és hamarosan megjelenik a The Bitter Truth című ötödik albumuk.

8. Paris Hilton

A 2000-es évek közepén a csapból is Paris Hilton folyt. Az  amerikai énekesnő és színésznő dalai szóltak a rádióban , és nehéz volt bekapcsolni a televíziót anélkül , hogy fel ne tűnjön az arca. Miután a kezdeti sikerekből kiindult felhajtás csillapodni kezdett körülötte Paris DJ-ként próbált szerencsét, majd megjelentette életrajzi dokumentum filmjét.

9. Jessica Simpson

Ez az énekes, színésznő, tévés műsorvezető és tervező igazán népszerű volt a 2000-es éveben, majd egyik pillanatról a másikra eltűnt a szemünk elől. A színész és énekesnő jelenleg a családjával van elfoglalva: férjével 3 gyönyörű gyermeket nevelnek.

10. Ashlee Simpson

Jessica Simpson fiatal húga 2004-ben kezdett karrierbe, debütáló albumával , és önéletrajzi ihletésű valóságshow-jával. A magánélete rengeteg változáson esett át. 2008-ban feleségül ment Pete Wentz amerikai zenészhez és egy közöd gyermekük született. 3 év hazásság után azonban bejelentették különválásukat. Az énekesnőre nemsokkal később 2014-ben talált rá a boldogság Evan Ross személyében , akivel mostanra várják második közös gyermeküket.

11. Billie Piper

Billie Piper igazán híres a Ki vagy Doki című sorozatban alakított szerepe nyomán lett. Emellett a 2000-es évek közepén híres pop-hercegnő volt Angliában. Ma Billie már nem zenél, tévésorozatokban és kisebb rövidfilmekben szerepel. Sokat játszik a színházban, és olyan sikeres, hogy a Yermában nyújtott teljesítményét a „generáció legjobbjának” nevezték.

12. Natalie Imbruglia

Natalie Imbruglia ausztrál-brit énekesnő, dalszerző, modell és színésznő.jelenleg is filmekben és sorozatokban szerepel, színházban játszik, és még mindig énekel. Natalie terveiben az szerepelt, hogy 2020-ban ad ki egy új dalokat tartalmazó albumot, de végül a megjelenést eltolták 2021-re.

13. Chad Michael Murray

A 2000-es években a legtöbb lány halálosan szerelmes volt Chadbe, aki olyan sorozatokban volt látható mint a Szívek szállodája vagy a Tuti Gimi. Bár az elmúlt években már jóval kisebb volt a hírverés a színész körül Murray még mindig feltűnik a képernyőkön kisebb szerepekben. Legutóbb a Riverdale című sorozatában láthattuk.

14. Nelly Furtado

A kanadai származású énekesnő akinek dalait rogyásig pörgették a rádiók a 2000-es években , napjainkban is zenél illetve jelentés jótékonysági projektekben vesz részt.

15. Justin Timberlake

Justin Timberlake mostanra többszörös Grammy-díjas amerikai pop/R&B énekes, dalszövegíró, zeneszerző, lemezproducer és színész. Az egykori ‘N Sync egykori frontembere 2002-ben megjelentette meg első, bemutatkozó szólóalbumát mely hatalmas sikert aratott világszerte. A 21.százasi polihisztor napjainkban is aktív a zenei piacon illetve mozi szerepeket is vállalt. 2012 óta házasságban él Jassica Biel színésznővel és egy közös gyermekük van.

16. Carmen Electra

A 2000-es évek szexbombája úgy tűnik, hogy hogy meglelte az örök fiatalság forrását,ellenkező esetben egyszerűen lehetetlen megmagyarázni, hogy a külseje hogy maradt évtizedek elteltével is ilyen hibátlan. Ez a gyönyörű nő tévésorozatokban játszik és jótékonysági munkát végez.

17. Jason Priestley

A színész, a 90210-es Beverly Hills-ben alakított Brandon Walsh szerepe után vált híressé , a sorozat vége után filmekben láthattuk szerepelni és belekóstolt a rendezésbe is a később években.

18. Pamela Anderson

Pamela napjainkban filmekben és sorozatokban tűnik fel, aktívan részt vesz a környezet védelem népszerűsítésben , védi az állatok jogait, és számos jótékonysági kampány aktivistája.Magánélete is mozgalmas 2020 januárjában titkos esküvőt tartott Jon Peters producerrel.

19. Ryan Phillippe

Úgy tűnik, hogy Carmen Electra megosztotta ifjúsági titkát Ryan Phillippe-vel. A bal és a jobb kép közötti különbség 21 év. A kegyetlen szándékok színésze és Reese Witherspoon volt férje, jelenleg tévésorozatokban játszik és Witherspoon-nal közös gyermekeit neveli: Ava Phillippe lányát és Deacon Reese fiát, illetve második feleségétől született lányát Kai-t.

20. Hilary Duff

A Disney Channel Lizzie McGuire-sorozatában betöltött főszerepének köszönhetően Hilary Duff lett a generáció sztárja. Amikor idősebb lett, továbbra is foglalkozott a zenével, illetve önálló filmekben szerepelt, 2 divatmárkát dobott piacra, kiadta saját parfümjét, könyveket ír , jótékonysági munkát végez és gyermekeit neveli.

21. Majoros Péter – Majka

Majoros Péter , művésznevén Majka az ózdi származású rapper és dalszöveg író a 2000-as években robbant be a köztudatba, amikor a Való Világ című realityban szerepelt. A közéleti személyiség azóta rengeteg területen kipróbálta magát. Rádiós személyiség, műsorvezető és színészi babérokra is tört. Ma párjával két közös gyermeket nevelnek és Majka napjainkban is jelentős szereplője a magyar celeb világnak.

22. Pintér Adrienn – Ada

Pintér Adrienn, ismertebb nevén Ada , a Viva tévé műsor vezetője volt. Az országos ismertséget a Viva tévé hozta meg számára.A 2010-es évben úgy döntött, hogy felhagy a műsor-vezetéssel a Vivánál és leköszönt. Később több számos produkcióban is közreműködött. Napjainkban fitness edzőként tevékenykedik és 2 gyermekét neveli.