Hirdetés

A Való Világ 8. szériájának egyik játékosa Varga Zsófi, akit sokan csak VV Zsófiként ismertek, minden vágya az volt, hogy modell lehessen, de nem tudta, hogyan kezdjen bele. Félt az elutasítástól, hogy nem fog majd tetszeni megjelenése a castingokon, ezért nem is foglalkozott vele túl sokat.

Aztán eljött a beköltözés ideje, és maga mögött hagyta régi gondolatait. Zsófi nem sokat töltött a villában, de ez pont elegendő volt neki, hogy elindíthassa karrierjét.

Az előző szériákhoz képest, Zsófi egészen visszafogta magát, hiszen senkivel nem került túl intim helyzetbe, nem acsarkodott senkivel, nem hisztériázott egész álló nap. Szóval voltaképpen semmi kompromittáló dolgot nem tett az alatt az idő alatt, míg a villában élt.

Pletykák szerint neki nem az volt a célja, hogy felhívja magára azoknak az embereknek a figyelmét, akik bent tarthatták volna őt a showban. Ezért 8 napon belül távozott is a Való Világ villából, majdhogynem ismeretlenül.

V A R G A Z S O F I A ? (@vrg_zsofia) által megosztott bejegyzés,

Elérte célját, ugyanis azóta rendszeres hívják, fotózásra, mert igencsak felkeltette egyes modellügynökségek figyelmét. Eleinte félénken kezdett vele, aztán fokozatosan belejött, mígnem egyre többet mutatott meg gyönyörű alakjából.

V A R G A Z S O F I A ? (@vrg_zsofia) által megosztott bejegyzés,

A sikernek viszont vannak nem várt fordulatai is. Sajnos, ahogy napról napra egyre csak nő rajongóinak száma, úgy nő azoknak az embereknek a száma is, akik folyamatosan azzal bántják, hogy ő nem egy természetes szépség- csak egy műnő.

Itt telt be nála a pohár, és elment egy plasztikai sebészhez, hogy adjon neki egy hivatalos papírt, amivel alátámaszthatja, hogy sosem végeztek rajta plasztikai műtétet.

Most legfrissebb képei miatt került a reflektorfénybe, ugyanis egy nagyon vonzó csipke fehérneműben készítettek róla portfóliót.

V A R G A Z S O F I A ? (@vrg_zsofia) által megosztott bejegyzés,

V A R G A Z S O F I A ? (@vrg_zsofia) által megosztott bejegyzés,