Hirdetés

Stephanie Bruce két gyermeke születése előtt egy igazi sportoló életét élte. Természetesen a teste is hibátlan volt ilyen téren. Csodaszép kockás hasa volt. Aztán ez egy napon szépen megváltozott, ugyanis 2 gyermek kihordása nem feltétlenül kedvezett ennek az spártai alaknak.
A kockás has elvesztése csak egy dolog volt. A köldöke körül egy mély üreg keletkezett. Ezt az állapotot diastasis recti néven ismerik. A hasi izmok elmozdulását jelenti melyet a terhesség okozott. A csecsemőknek több térre volt szükség a növekedéshez ezért azok eltolódtak. Miután a babák megszülettek, Stephanie visszatért a mozgáshoz, de a teste nem tudta újra felvenni korábbi formáját.

Stephanie nem látott okot arra, hogy ezt rejtegesse a világ elől. Az élet velejárója. Egy sokkal szebb és jobb dolgot képvisel. Úgy döntött megosztja a képeket a hasáról. Próbálja úgy bemutatni, hogy ne essenek kétségbe a hasonlóan járt női társai.

Rengetegen megbotránkoztak a látottakon, de őt ez mit sem zavarta. Másoktól nagy dicséretet kapott a nyitottságáért. Valljuk be jogosan!
Oszd meg te is ezt az inspiráló videót azokkal, akik hasonló gonddal küzdenek.