Azok az emberek, akik szeretik érezni az adrenalint a testükben, extrém sportokhoz fordulnak, hogy előidézhessék ezt az euforikus érzetet. Rengeteg olyan munka van a földön, ami ezt idézi elő az ember szervezetében. Most olyan képeket és gifeket hoztunk el, amire ha ránézel egyből átjárja a testedet ez a csodás ám félelmetes érzés.

Bizony jól látod, ezek bogarak, amik belepték az egész eget. Vajon hova mehetnek?Bármikor hozzá tudnék szokni ehhez a látványhoz.Először azt hiszed, hogy csak egy átlagos ház oldaláról dőlt el a létra, de várd csak ki a végét.Hihetetlenül veszélyes, ámde szép is lehet ott fent dolgozni.Ha szereted a rizikós helyzeteket, akkor ezt pont neked találták ki.Kezdetben azt fogod hinni, hogy ködös az idő, de amint eldőlt a fa...Képzeld el reggel, amikor felébredsz és kinézel az ablakon, hogy egy ilyen látvány tárul szemeid elé.

(Ezt a jelenséget karsztos tölcsérnek nevezik, és még mindig nem lehet pontosan tudni, miért alakulhatnak ki hirtelen ilyen tölcsér alakú lyukak a talajban, amik tágulnak is.)

Sokáig biztos nem fogja tudni így tartani magát, szóval reméljük úton van a segítség.Amikor a házadhoz elég sok lépcsőt kell megmásznod. De nem ez a legnagyobb probléma, hanem a kockázatos közeg.Amikor véletlenül a füledben lévő airpods a konyhamalacba esik.Valaki igazán veszélyesen szeret élni.Ilyen látvány tárul eléd egy nagyon magas oszlopról.Gondold el ez mennyire félelmetes lehet.Aki szereti az extrém dolgokat.

Amikor az emberek kicsit elfáradnak és a szakadék fölött megpihennek.Te tudnál így pihenni, hogy x ezer méteres szakadék fölött vagy?Extrém körülmények között készült szelfi.A hirtelen jött vendég.Koszos az ablak? Nem gond:Reméljük az a szikla jól be van oda ékelődve.Ez a kép bemutatja a 60-as évek biztonsági szabványait.