Nem csak napjainkban, hanem régen is aktívan pózoltak az emberek. Annyi különbség van a két eset között, hogy annak idején sokkal nagyobb dolognak számított, ha valakiről képet csináltak. Valamilyen rangosabb eseménynek kellett lennie, hogy előkerüljön a szekrényből a fényképezőgép. Nem úgy, mint a mostani fiataloknál, hogy akármikor készíthetnek képet, ahányszor csak akarnak.

Ma azért gyűjtöttük össze a régi képeket, hogy bemutassuk nektek, nem csak a mostani generáció képes kreatív és érdekes eseményeket és helyeket lencsevégre kapni, hanem bizony szeretett nagyszüleink is büszkélkedhettek némi humorérzékkel. A cikkben felsorolt képek biztos, hogy megállták volna a helyüket bármely közösségi oldal hírfolyamán.

Ilyen az, amikor anya kiizmosodik.Minden csak nézőpont kérdése.Úgy látszik valaki kukucskálós hangulatban van.És így lesz az alacsony Tacskóból, magas Dobermann.Ilyen az, amikor valaki a tenyerén hordoz.Mintha csak kisautók lennének, amikkel pofon egyszerű a játék.Ő volna a fej nélküli lovas őse?Íme a kép, ami beindította az őrületet."Kis lépés az embernek, nagy lépés az emberiségnek" - Neil Armstrong.Szóval ilyen, ha az ember igazi törpékkel találkozik?

A kreativitás és a kivitelezés megér egy gratulációt.Úgy látszik a kutyák régen sokkal intelligensebbek voltak.Ismerős az a mondás, hogy "Ne veszítsd el a fejed"? Ők még biztos nem hallották.Mintha csápjai lennének ennek a nőnek a TV-ben.Houston, valami baj van a rendszerben.A búcsúzás néha nagyon nehéz.Akkor most ki a Csókkirály?Biztos valamilyen attrakcióhoz készültek.Ha nem tudnám hogyan készült ez a kép, most megijednék.