Hirdetés

Gelencsér Tímeát mindenki ismeri. Három évvel ezelőtt versenyzőként szerepelt az Exatlon Hungaryben, majd az idei évadban riporternek kérte fel a TV2.

A 27 éves szépség egy rendkívül sokoldalú személyiség. Remek sportoló, sikeres modell. Azt, hogy meseszép lány, nem kell senkinek sem bizonygatnunk. Megtette ő maga, ugyanis 2016-ban megválasztották Magyarország Szépe – Miss World Hungary győztesének. Ezek voltak a szépségversenyeken elért helyezései:

Miss Alpok Adria(BK) Tini kategória I.helyezett, 2010 – Miss Talent Princess of the world III.helyezett, 2010  – Miss Tini Kalocsa I.helyezett, Mini&Tini II.helyezett, Klastrom szépe II.helyzett, Miss középiskola II.helyezett, 2011- Miss  Winter Face Tini kategória I.helyezett, Fashion&Face – Face kategória I. helyezett, 2016 – Magyarország Szépe – Miss World Hungary, 2016 – Miss World alversenyek :  Miss Talent Top3, Miss Sport Top24, BWP Top24, 2016 – Miss World Top20

Persze, sokan támadják most, hogy az Exatlonban riporterkedik, hogy egyáltalán nem a tehetsége miatt került a showba, mindinkább a kötelező “keblek” miatt, mellyel a férfi nézőket próbálják a képernyő elé csalogatni. Tény és való, hogy a pasik odáig vannak érte.

Mi a véleménye erről a művésznőnek, aki mint kiderült szingli!

Állítása szerint egyáltalán nem válogatós. A gond leginkább az, hogy már harmadik éve él úgy, hogy fél évet Magyarországon, fél évet Dominikán. Így nehéz pasizni.

Tavaly Hegyes Bertalannal megnyerték a Dancing with the Stars című show-t is. Sokan drukkoltak nekik, hogy a két ember a való életben is egymásra találhatna. Tímea szerint rengeteget beszélgetnek azóta is. Persze ő, a munkáról nem árulhat el semmit, pedig Berci nagy Exatlon rajongó.

Tímea férfiideálja egy figyelmes, illedelmes, humoros pasi. Lehessen vele bármiről beszélgetni. Legyen magasabb nála (Timi 173 cm). Ezt leszámítva teljesen mindegy. A vonzalom és kémia nem csak szőke, vagy barna pasikkal alakulhat ki. Bárki lehet az, csak az összhang legyen meg.

Annak ellenére, hogy jó ideje Dominikán van, úgy érzi elképzelhetetlen lenne, hogy egy helyi pasival szűrje össze a levet.

Mostanában egyre több merész fotót láthatunk róla a közösségi profilján. Állítása szerint ez annak köszönhető, hogy a Dancing with the Stars-ban sikerült kicsit levetkőzni a gátlásaiból és felszínre tört a nőiessége. A legfontosabb kérdésre, miszerint láthatjuk-e valaha ruha nélkül, a válasza egy határozott nem volt. Soha nem vetkőzne kamerák, vagy fotós előtt.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!