Hirdetés

Ez a barátnő 17 oldalas kapcsolati szerződést terjesztett elő a partnerének – két héttel az első Tinder -randijuk után.


Annie Wrightot korábban rengeteg alkalommal megbántották, ezért úgy döntött a jövőben mindent megtesz annak érdekében , hogy elkerülje a felesleges szívfájdalmakat , ezért előterjesztette a szerződés ötletét, meglepetésére barátja Michael Head egyetértett ötletével.

A fiatal nő terjedelmes „kapcsolati szerződést” kötött a barátjával mindössze két héttel azután, hogy megismerkedtek a Tinderen, melyben felvázolta a randevúzás feltételeit.

A megállapodásban Anna kikötötte , hogy kedvesen fizessen minden randi -éjszakákért, és vegyen neki virágot legalább havonta kétszer.

A barátnő formába is akarta hozni az emberét, ezért belefoglalta az egyezménybe azt is, hogy párja heti ötszöri edzése nem alkuképes.

A páros tavaly októberben találkozott először a Tinder -en, a kapcsolatuk gyorsan haladt előre.

A 21 éves Annie elhatározta, hogy ezúttal úgy kezd bele egy komoly párkapcsoaltba , hogy meghatározza a határokat , amelyeket be kell tartni , hogy megelőzze a csalódást.

A 21 éves Annie azzal viccelődött, hogy szerinte le kellene írniuk, mit akarnak egymástól.

Kedvese a joghallgató Micheal egyet egyetértett, végül az egyezmény hivatalossá vált, és elkészült a 17 oldalas szerződés.

Röviddel ezután a kockázatkezelési és biztosítási szakos hallgató, Annie és Michael (23) leültek, és elolvasták saját feltételeiket – többek között azt, hogy „elvárnak egymásttól kéthetente egyszer valamilyen romantikus gesztust”, és „hetente legalább ötször edzenek ”.

De az egyéb kikötések között szerepelt az is „nincs helye a kapcsolatkban az érzelmi zsarolásnak” vagy , hogy a közös randevúkért éppen kifizet.

Annie a hosszú szerződést a kapcsolatuk sikerének zálogaként könyveli el, azt is javasolta párjának, hogy tartsanak „évente rendszeres felülvizsgálatot” , minden évfordulójuk alkalmával.

Annie, az atlantai, Georgia állambeli USA -ból azt mondta: “Ez teljesen megváltoztatta a dolgokat kettőnk között. Azt javaslom, hogy minden párnak legyen egy ilyen egyezménye. Ez a legjobb dolog , ami valaha történt velem.

“Úgy kezeljük a kapcsolatunkat, mint egy üzleti interakciót. Úgy állunk a konfliktusokhoz is, mint az üzleti partnerek. Leülünk és rendezzük a dolgainkat , akár az üzletfelek , a szerelem pedig egy hozzáadott bónusz. “

Amikor kijelentette , hogy ‘ azt akarom , hogy barát és barátnő legyünk, “. Azt mondtam ahhoz, hogy ez működjön komoly alapszabályokat kellett lefektetnünk.

“Az ötletet viccből hoztam, fel, de ő ( Mivheal) aztán azt mondta:” Nem, komolyan. Megtehetjük, és beszélhetünk róla “.

“Most közeledünk az egy éves évfordulónkhoz, és amikor újraírjuk, fogadok, hogy ő beleírja majd , hogy:” Azt akarom, hogy vegye le a cipőjét, amikor belép a lakásomba “, mert ezt mindig elfelejtem.

“Nagyon ajánlom. Meglep, hogy mások nem gondoltak még rá.”

“Ebben partnerek vagyunk. Egyetértünk abban, hogy közösen kezeljük az életet, és ez a mi játéktervünk.”

Annie tavaly lépett ki egy hosszú kapcsolatából, amikor kezdetben egyetemi hallgatóként azt tervezte , hogy elkezi kiélvezni az életet, bulizni fog és talán kipróbál egy-két társkereső alkalmazást is.

De miután találkozott Michaellel a Tinder -en és meghívta őt kutyasétáltatni, azonnal tudta, hogy működni vele megint komolyan szeretné ha működne a dolog.

“Véletlen dolog volt, hogy találkoztam vele. Hetente három Tinder randin voltam.”

“A profilján volt egy szelfi, amelyen könyvet olvasott. Ha azzal a hozzáállás kezdtem volna bele az ismerkedésbe, hogy , komoly kapcsolatot keresek nem hiszem, hogy megtaláltam volna.”

“De amikor végül találkoztam vele, úgy éreztem ennek működnie kell “.

Sokszor mondják, hogy találkozol valakivel, akinél minden klappol , akkor ő az igazi.”

“Volt egy olyan pillanatom Michaellel, ahol őt néztem, és ő volt minden, amit mindig kerestem egy partnerben, de életemnek ebben a szakaszában mentálisan nem voltam még ezen a ponton.”

Annie elhatározta, hogy nem hagyja , hogy újra egy kudarcba fulladt kapcsolatba kerül, majd beleegyezett abba, hogy elkészíti a szerződést, és úgy mutatja be, mint a “The Apprentice.”

Annie elmondta: „Egyedi szerződéseket dolgoztunk ki, majd öszedolgoztuk őket, és előterjesztettük.

„Kinyomtattuk a szabályokat és feltételeket, majd amikor átmentem hozzá, leültünk az ágy két végére, és hangosan felolvastunk.

„Úgy éreztem, hogy az utolsó kapcsolatom legnagyobb problémája az volt, hogy úgy éreztem, átlépik a határaimat, amelyeket korábban soha nem állapítottam meg.

“Úgy voltam vele, hogy” ezúttal én határozom meg őket, és senki sem lépheti át a határaimat “. mivel Michael jogot hallgat kifejezetten tetszett neki az ötlet.”