Hirdetés

Az ABBA slágerek, minden ember fejében olyan tisztán élnek, mintha semmi rossz nem történt volna. De sajnos a szomorú igazság az, hogy már 36 éve nincs együtt a banda, ugyanis feloszlottak, mindenki nagy bánatára.

Az ok többeknek nem volt elég tiszta, de mi elhoztuk az igazságot. Köztudott, hogy a zenekar tagjai között szerelmi viszony alakult, ki melynek vége házasság lett, majd egy jóképű válás.

Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson és Anni-Frid Lyngstad éveken át együtt énekeltek a színpadon. De mindegyikük úgy gondolta, hogy jobb külön békében élni, mint együtt boldogtalanul.

Ezek a válások sajnos nem tettek jót egyik zenekari tagnak sem, ami teljesen megtörte a további sikerekhez vezető utat. Sajnos csak tetézte a helyzetet, hogy Agnetha pánikbeteg lett, és vissza kellett mondaniuk a turnékat, és a fellépéseket is egyaránt.

1980. novemberében jött ki a legújabb egyben a legutolsó lemezük “The Visitors” címmel, ami szintén elsöprő sikert aratott. Pár évig még felléptek bizonyos tévéshow-kban, aztán végleg letették hangszerüket és mikrofonjukat, majd mindegyikük ment a szélrózsa minden irányába.

Az ABBA zenekar tagjai, igaz, hogy már nem alkotnak egy csapatot, de idén télen, megtörik a csendet, és előrukkolnak egy vadi új dallal, amelynek címe “I Still Have Faith In You”, ami annyit tesz “Még mindig hiszek neked.” Vajon ez a csapat újbóli összeállását jelentené, vagy csak egyszeri alaklomról van szó?

Több pletyka is szárnyra kapott, hogy valóban összeállnak majd és elkezdik a közös munkálatokat. Azt viszont nem tudjuk, hogy a tagoknak milyen személyes sérüléseik vannak, amit magukkal vihetnének, ha összeállnak, de az egyszer biztos, hogy mindenki nagyon szívesen hallgatná újra az ABBA által előadott dalokat.

Fölöttük is nagyon eljárt az idő és így festenek jelenleg: