Hirdetés

Nem kell profi sminkmesternek lenned, hogy elkészítsd magadnak a tökéletes sminket. Mindössze annyit kell tenned, hogy a megfelelő praktikákat alkalmazod, amelyek kihangsúlyozzák a természetes szépséged és elrejtik a hibáidat.

Különböző színt használj, amely elrejti a hibákat.

Az alapozás simává teszi a bőrt, majd a különböző árnyalatokkal hangsúlyozd ki az arcod.

Az orr és az akörüli területek.

Annak érdekében, hogy az orrod szép és formás legyen, nem szükséges kés alá feküdnöd. Sötétebb színeket használj az orr két oldalán és a hegye alatt, majd satírozd össze őket.

Egy könnyű módszer a szemöldök kiemelésére.

Rajzold körbe a szemöldököd egy erre alkalmas ceruzával, először az alsó, aztán a felső részen. Utána a körvonalon belül satírozd ki a szemöldököt.

The Chic Cafe (@thechiccafe) által megosztott bejegyzés,

A tökéletes kontúrvonal.

Először húzz egy vékony vonalat a szem külső sarkából a fül felé. Utána rajzolj még egy vékony vonalat, ami a szem felé halad (2.,3 kép). Ezt a pici részt színezd be. Ügyelj arra, hogy ne legyenek üres részek.

A szempillák.

Fogj egy fogkefét és fésüld át vele a szempilláidat, tövétől a végekig. A sörtékbe beleragad a felesleges szempillafesték és ennek eredményeként gyönyörű szempillákat kapsz.

Telt ajkak

Rajzold meg a szád kontúrvonalát, az ajkad közepén alkalmazz világos színt és a sarkoknál pedig sötétebbet, satírozd össze a két színt és ez kihangsúlyozza az ajkaidat.

Tips And DIYS♡?? (@tutorial_for_girls) által megosztott bejegyzés,

Ne kenj rúzst közvetlenül a száraz ajkakra.

Először mindig kenj a szádra ajakbalzsamot, majd egy nedves ruhával kicsit töröld át. Ezután még egyszer csináld meg ezt a folyamatot, hogy hidratáld az ajkaidat. Majd ezután kend fel a kedvenc szájrúzsodat. Ezt a lépést minden rúzsozás előtt érdemes megcsinálni, hogy szép és egészséges ajkaid legyenek.