Hirdetés

Az emberi természetet a csillagjegyek is nagy mértékben befolyásolják, így ha valaki azt mondja, hogy rossz természetünk van, akkor nyugodtan rá lehet fogni a horoszkópra. Mint tudjuk, kutyából nem lesz szalonna, így a saját mivoltunkat sem lehet meghazudtolni. Egy ember csak ideg-óráig tud megváltozni, de mindig visszatér eredeti védjegyeihez. A mai cikkünkben úgy határoztunk, hogy elhozzuk nektek azokat a csillagjegyeket, akikkel nagyon nehéz kijönni és hosszútávon képtelenség őket elviselni.

5. Bak

A bak egy nagyon szeszélyes jegy, akinek nem lehet megmondani, hogy mit tegyen, ugyanis annyira öntörvényű, hogy mindig csak az jó, amit ő mond. Olyannyira makacs, hogy szinte lehetetlen a bizalmába férkőzni, és ő sem nagyon adja meg mások felé a tiszteletet. Utóbbit csak kemény munkával lehet megszerezni. Mivel keményfejű emberek nagyon kevés barátjuk van. Ha valaki egyszer beleszeret egy bakba, akkor sok-sok türelemre és kitartásra lesz szüksége ahhoz, hogy megszerezze.

4. Vízöntő

A vízöntő egy olyan jegy, akivel csak nagyon kevesen tudnak szót érteni, mivel sajátos módon kommunikálnak más emberekkel. Többnyire csak az számít nekik, amit ők maguk gondolnak, a többiekre pedig fittyet hánynak. Eme csillagjegy leginkább a célorientáltságával és az eszével vívja ki mások figyelmét, ám előfordul, hogy indulatossá válik és ilyenkor elindulnak a lejtőn. Szokásuk másokat hibáztatni még akkor is, mikor ők okozták a galibát.

3. Ikrek

Eme csillagjegy szülöttei nagyon heves, kalandvágyó természetűek, élénkek és szeretnek másokkal beszélgetni. Amikor valaki elmondja neki a véleményét általában nem foglalkozik vele, mert számára ezek a szavak nem jelentenek semmit, pontosan ebből kifolyólag nem érdemes erre energiát pazarolni. Az ikrek a kellemetlen helyzetekből általában szó nélkül, és közömbös arckifejezéssel szeret távozni. Mivel nagyon célorientáltak, ezért szinte semmi sem állíthatja meg őket, sőt ha kell másokon is átgázolnak.

2. Kos

A leghevesebb csillagjegynek a Kosokat tartják. Egy pillanat alatt képesek mindent felégetni, amit kemény munka árán felépítettek. Számára szinte mindegy, hogy mit pusztít el, legyen az, karrier, ház, család… stb. Ő is ugyanolyan célorientált, mint az Ikre jegyben született emberek, ezért könyörtelenül képes másokon keresztül gázolni, hogy elérje, amit akar. Ha Kos hölgyeknek, mindig minden körülmények között igaza van, még akkor is, ha nincs. Ezzel nem lehet mit kezdeni, nem lehet velük szembeszállni, mert nem hagyják. A Kosok mellett egyszerűen képtelenség unatkozni, hiszen a hangulatuk is folyamatosan változik.

1. Skorpió

Eme csillagjegy szülöttei a legdacosabbak mind közül. De ha ez nem lenne elég, védjegyük közé tartozik még a könyörtelenség és az önimádat. Ez a jegy semmitől sem riad vissza, ha kell saját jólétüket, vagy akár életüket is kockára teszik, hogy céljaikat elérjék. Sokak szerint a skorpió főnökök a legigazságtalanabbak, ezért isten óvjon mindenkit tőlük. Mivel hangulatuk olyan gyakran változik, mint az időjárás ezért nagyon nehéz velük lépést tartani, sőt megtalálni a közös hangot. Rendkívül kritikusak mindenkivel szemben, csak az a jó, amit ők csinálnak, ennél fogva könnyen meg is sértenek másokat, de ez hidegen hagyja őket.

Te benne vagy ebben az öt jegyben?