Ki lehet jelenteni, hogy az internet elterjedésével az ismerkedés még soha nem volt ilyen egyszerű. Most már a randioldalak sem feltétlenül pörögnek úgy, mint egy Tinder. Valahol persze az is annak számít, csak lényegesen egyszerűbb. Azoknak, akik nem tudnák, hogy miről van szó: A Tinder egy telefonos alkalmazás, melyen pár szót és fotót megadva magunkról bekerülhetünk a rendszerbe, ahol jobbra-balra húzogatással dönthetjük el a többiekről, hogy tetszik-e vagy sem. Ha mindketten jobbra húzzátok egymást (azaz tetszetek egymásnak), akkor a program dob egy jelzést, miszerint bejöttök egymásnak, lehet csacsogni. Nagyon egyszerűen hangzik ugye? Tényleg az. A program rendkívül népszerű, de tudjuk jól, hogy mögötte kell lennie egy jól működő gépezetnek, ami szépen lecsíp valamennyit a bankszámlánkról. A Tindert egész jól lehet használni anélkül is, hogy egy fillért is költenénk, de vannak korlátok. Ha befizetünk egy “gold” csomagra, akkor különböző extra lehetőségekre tehetünk szert. Újra feldobhatja a profilunkat olyanoknak, aki “nem”-mel szavaztak ránk. Esetleg több ember közül válogathatunk stb. Mindez egyébként nem olcsó.

Ezen kívül a felhasználók között is sokan itt próbálnak meg pénzt keresni. A gyanúsan szép lányok, vagy helyes pasik profilja mögött sok esetben van valami kis turpisság. Vélhetőleg kamu képek, és valójában valamit el szeretnének nekünk adni. Esetleg egy másik weboldalt próbál ajánlgatni stb. Ha belegondolunk az instagram és a facebook influenszerkedése is pont ugyanez. Belegondolva, egy gyönyörű lánynak miért lenne szüksége társkereső alkalmazásra? Kiteszi a lábát a házból és kérők ezrei kezdik bombázni az ajánlatokkal. Sajnos ez a gyakorlatban is így van. Egy túl szép lány profilja mindig gyanús. Ez persze nem zárja ki, hogy egy csinos lány ne kereshetne magának párt Tinderen.

Így volt ezzel Holly Valentine is, aki egy 26 éves modell. Los Angelesben él, és a munkája miatt rengeteget utazik. Szinte estélytelen számára az ismerkedés, de próbálkozni azért lehet. Annak ellenére, hogy az instagram profilján meglehetősen buja képei vannak, ő magát szerénynek és visszahúzódónak írja le.

Szóval, Holly beregisztrált a Tinderre, ráadásul kifizette a GOLD-ért járó extra pénzt is, hogy korlátlanul használhassa az alkalmazást, majd azt vette észre, hogy kis idő elteltével le is tiltották onnan.

Nem tudott sokáig Tinderezni, ugyanis rengetegen jelentették a profilját kamunak. A felhasználók egyszerűen nem hitték el, hogy egy ilyen szép lány tényleg párt keres.

Holly-t sokkolták a történtek. Noha instája tele van pikáns fotókkal, ide direkt szolidabbakat töltött fel. Igazából nem tudott senkivel sem találkozni, de még csak chatelni sem, mivel elég hamar letiltották.

A pénzét azóta visszakapta, de a cég nem különösebben magyarázta meg a dolgot.

Holly egyébként rengeteg megkeresését kap az instagramon. Vannak, akik egyből feleségül szeretnék venni, míg mások pajzán, malacságokkal bombázzák.

A modellnek 1,3 millió követője van. Állítása szerint keményen megdolgozott érte. Reggel 6-kor kel, felöltözik, kisminkeli magát, megcsinálja a haját majd nekiáll fotózgatni. Néha egy-egy youtube videót is összedob. Van saját irodája, és csapata is, akikkel együtt dolgozik.

A képeit elnézve érthető, hogy a Tinder miért nem hitt neki, de azért ő örülne, ha tudna ismerkedni.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!