Minden ember fél az első csóktól, mert mi van, ha nem sikerül, mi van ha bénázol, mi van, ha a partnered csókol rosszul. Nos ezek azok a kérdések, amik az ember fejében kavarognak a legelső csók előtt. Tudni illik az első csók nagyon sok mindent árulhat el a partneredről, amivel jobb tisztában lenni, mielőtt folytatnátok a kapcsolatot. Összegyűjtöttünk 8 tényt, amiből érdekes dolgokat tudhatsz meg a csókolózásról.

A kémiát nem lehet szavakba önteni, ez olyasmi, amit csak érezni lehet. Amikor megcsókolod a férfit és azt szeretnéd, hogy ez a pillanat ne érjen véget, még akkor sem, ha partnered nem a világ legjobban csókoló embere, az nagyszerű jel, mert azt jelenti vonzódsz hozzá.

Gyakran gondoljuk, hogy az első csók nagymértékben elmondhat némi információt a jövőbeni kapcsolatról, beleértve a koitálást érintő kérdéseket is. Az első csóknál használt technikából kikövetkeztethető, hogy a partner jó lesz az ágyban vagy sem.

Egy magabiztos személy tudja, mit csinál. Ha magabiztos vagy, mikor megcsókolod a partnered, és tudod, hogy ugyanúgy érzi magát ő is közben, akkor valószínűleg ez az a kapcsolat, amit kerestél.

Szinte senki sem figyel a partner higiéniájára az első csók során. Azonban sokat mondhat el.

Ha borsmenta-rágógumi, vagy parfüm esetleg friss zuhanyzás illatát érzed, akkor szerencséd van, mert érdekli, hogy mit gondolsz róla az első alkalommal.

Csókolózásnál, nem tudod szavakkal elmagyarázni a partnerednek, mit is érzel. Tehát a testbeszéd nagyon fontos szerepet játszik. A legfontosabb trükk, hogy megfigyeld, partnered követi-e azt, amit csinálsz. Például, ha nem szereted a túl sok nyelvet, megmutathatod neki, hogy neked nincs ennyire szükséged, ha abbahagyja jó úton jársz.

Nyilvánvaló, hogy ha valaki megcsókol, megerősíti a feléd irányuló vonzerejét. Ez azonban nem feltétlenül jelent komoly szándékot. Csak azért, mert a partnered vonzódik hozzád, nem jelenti azt, hogy tisztázta, milyen kapcsolatot szeretne veled létesíteni.

Az első csók azt is megmutatja, hogy a partner túlságosan tolakodó-e vagy sem. Ha észrevetted, hogy partnered megpróbál erőfeszítéseket tenni, hogy közel kerüljön az alsódhoz, akkor valószínűleg csak egyet akar.

Az első csók után partnered reakciói fontos szerepet játszanak abban, hogy megállapítsd mit érez valójában.

Ha boldog és mosolyog miután megcsókol azt jelenti, hogy partnered nagyon izgatott, mert veled lehet. Valószínű, hogy megtaláltad a megfelelő személyt, aki tiszteletben tart és értékelni fog minden egyes pillanatot, amit együtt töltötök.