Mivel minden egyes ember más és más, ezért különböző dolgok hozzák el számára a várva várt boldogságot. Egyeseknek egy rég nem látott családtaggal való találkozás, másoknak a menhelyről örökbefogadott házi kedvencük pillantása és hűsége. Ám minden egyes perc örök emlék marad mindenki számára. Úgy döntöttünk, hogy olyan bensőséges momentumokat osztunk meg veletek, amit bárki szívesen átélne élete során! Ha végignézed ezeket a képeket és átérzed a szeretetet, a törődést és a boldogságot, biztos lehetsz benne, hogy egy-két könnycsepp bizony kibuggyan a szemed sarkából!

"Együtt ültünk fel a 74 esztendős nagyapámmal a hullámvasútra. Pontosan úgy viselkedett, mint egy kisgyerek."


„Édesanyám egy egész életen át azért dolgozott, hogy feltudjon bennünket nevelni. Ma szerencsére jutott egy kevés ideje saját magára és megvette a hőn áhított válltáskáját. Hihetetlenül boldog volt.”


"A kerekesszékben ülő testvéremnek, nem más segített taxit fogni, mint David Hasselhoff. Látszik mekkora pillanat volt ez számára.”


Egy kislány és édesapja szívmelengető találkozása. Hónapokig nem látták egymást, és most végre itt a várva várt pillanat."A pillanat, amikor képtelen vagy elhinni, hogy hosszú évek próbálkozása után végre az élet megajándékoz egy gyermekkel."


"Körülbelül egy másfél évvel ezelőtt mentettem ki a menhely fogságából. Azóta szüntelenül követ és egyfolytában az ölemben akar feküdni."


"Két évvel ezelőtt egy súlyos sérülést szenvedtem, de végre teljesen felépültem és visszatérhettem imádott sportomhoz. Elképesztő érzés.”


"A fiam már kicsi kora óta figyelte, ahogy fából készítek szobrokat. Úgy döntöttem kitanítom és ez lett élete első alkotása. Mérhetetlen büszkeséggel tölt el, hogy az apja lehetek.”
"A mai napon végre valahára, elfoglalhattuk a kis ékszerdoboz házunkat. Tudjuk, hogy nem a legszebb, de a miénk!”


"Az édesapám nyugdíjas lett, így választott magának egy hobbit. A méhészkedés mellett tette le a voksát. Nem láttam még ennyire boldognak."


"Tavaly végre eljutottunk bakancslistánk egyik állomására Bora Borára. Az már csak hab volt a tortán, mikor a párom letérdelt elém és megkérte a kezem.”


"Így nézett ki a kutyánk mielőtt kihoztuk volna őt a menhelyről. És így néz ki most, hogy a családunkhoz tartozik.”


"Édesapám 5 éven keresztül járt dolgozni ugyanazzal a busszal. Természetesen ez alatt az idő alatt sok jó barátot szerzett magának. Most, hogy nyugdíjba megy, az utolsó utazásukkor egy meglepetés bulit tartottak neki. Nagyon meghatotta ez a gesztus!"


"Egyszerűen nem lehet megunni azokat a gyönyörű nagy szemeket. Bizony már felette is eljárt az idő."


"A férjem felhívott, hogy munka után egyből menjek haza, mert egy kísértet van a lakásunkban. Ezzel a drágasággal lepett meg!"