Hirdetés

Az emberek Szilveszter éjjelén elkezdik keresni a legjobb és legfrappánsabb verseket, mondókákat, amiket szeretteiknek, barátaiknak, ismerőseiknek küldenek el új év alkalmából. Vannak, akik megható, érzelmes versikéket küldenek el szöveges üzenet formájában, mások viszont igyekeznek vicces oldalról megfogni a jókívánságokat. Ezek a különleges humorú üzenetek nagyon-nagyon fel tudják dobni az emberek hangulatát. Sokan össze is gyűjtik őket egy csokorba, hogy lehessen belőle mazsolázgatni, s jövőre el tudják küldeni őket legjobb barátaiknak, rokonaiknak. Mostani posztunkban a legjobb szilveszteri jókívánságokat szedtük össze, melyek biztos a ti tetszéseteket is elnyeri.

1, Adjon az Isten bort, barackot, kurta farkú malacot, szekerünknek kereket, az Ó Évnek keretet! Had ihassunk, had ehessünk az ÚJ ÉVBEN eleget! B.Ú.É.K.!

2, Csillagszóró csillogása, pezsgős üveg durranása keltse fel szívedben a boldogságot, az én szívem már felébredt, küldöm is az sms-t! Boldog Új Évet Kívánok Sok Szeretettel.

3, Hópihécske száll az égen, kis csengettyű szólal szépen. Az angyalok ma táncra kelnek, gyertyafényben énekelnek, mosolyogva mondják nektek: BÉKÉS BOLDOG ÚJ ÉVET!

4, Bekerül a sült malac este a bendőbe, csakúgy mint én reggel a mentőbe! Nem azért visznek, mert megártott a malac, hanem kiürült sok pezsgős palack! Sok szerencsét kívánunk az új esztendőre, befértek ti is a mentőbe! B.Ú.É.K

Cotechino with lentils with rosemary served on a plate with some ingredients; Shutterstock ID 532086673; Job: –

5, Sms-em nem túl hosszú, úgyse tudnád elolvasni. Majd ha holnap újra látod: Boldog Új Évet Kívánok!

6, Új év, új élet. Új érv, új mérleg.

7, A szerencsebanknál a 2021-es számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet!

8, Kicsi vagyok, székre szállok, onnét nagyot kiáltok, hogy mindnyájan meghalljátok: Boldog Új Évet kívánok!

9, Jelzem mindazoknak, akik 2020-ra a legjobbakat kívánták nekem, hogy semmi sem lett belőle. Épp ezért 2021-re kizárólag készpénzt, szeszes italt, vagy benzin utalványt kérek! Köszi! Boldog Új Évet Kívánok!

10, Kis szobában gyertya ég, búcsúzik az elmúlt év. Fenyő illat lengedez, bonthatod a pezsgődet. Száraz vagy félédes, köszöntsük az újévet.

11, Az újévre mit kívánjak neked? Legyen egy jó asszonykád, 3 szép gyereked, az istállóban hat borjas tehened. Kívánok, tejet, vajat, fejedre több hajat, izmos kockahasat. De amit szívből kívánok, legyen jobb szagod, télen, mint nyáron. BÚÉK

12, Malac farka kunkorodik, alk*h*lszint emelkedik, elbúcsúzik az óév, helyébe egy új lép, azt kívánom: BÚÉK!!

13, Örömöd sok legyen, Bánatod semmi, Segítsen az Isten boldognak lenni! Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, Én így kívánok Neked Boldog Új Évet!

14, Élt egyszer egy kismalacka, kurta farkú, huncut fajta, szilveszterkor jól becsípett, semmire sem hederített, én bezzeg gondolok rátok, mielőtt bepi*lok. Boldog Új Évet Kívánok!

15, Bu…Bu…Bu…Buborék! Majdnem…Bu…Bu…BUÉK!

16, Itt az újév hamarosan, Mért nézel rám haragosan? Legyél vidám, idd a pezsgőt, búcsúztassuk az esztendőt. Kívánom, hogy legyél boldog, szíved kerüljék a gondok! BÚÉK

17, Eldöcögött már az ó-év szekere, Ez a szekér sok-sok gonddal volt tele. Pusztuljon hát nyikorogva-zörögve, Búját-baját felejtsük el örökre. Asztalunkon mindig legyen friss kenyér, Jó anyámnak mosoly legyen két szemén. S a Jó Isten, kit félünk és imádunk, Áldja meg két szent kezével családunk.

18, Sok locsolót! Ja… Boldog újévet.

19, Eljött az évben az utolsó napod, a jókívánságomat sms-ben kapod, kívánok én neked boldog új évet, sikerekben gazdag örömteli szépet! BÚÉK!

20, Éjféltől újév köszönt le ránk, holnaptól 2021-et ír az egész világ, s ha az óra elüti a 12-t, jó kedvvel nyiss ki egy üveg pezsgőt! BÚÉK!

21, Az élet tele van reménnyel, naggyal és néhány szerénnyel. Kívánom, teljesüljenek álmaid, kimondott és kimondatlan vágyaid !! Boldog Új Évet Kívánok!

22, Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. BÚÉK 2021

Nektek melyik tetszett a legjobban? Szoktatok ilyeneket küldeni Szilveszter estjén, Új év hajnalán?