Hirdetés

Nem mindenki hisz az ezotériában, de az biztos, hogy vannak olyan vonások, melyek összefüggésben vannak a csillagjegyekkel. Pár jellemvonás, tulajdonság, melyek tekintetében az adott jegy szülötteire ugyanaz jellemző. A skorpiókra azt mondják, hogy ingadozó a hangulata. A rák állítólag család centrikus, a nyilasok szeretik a kalandokat, az ikreknek pedig két arcuk van. Felsorolhatnánk mind a tizenkettőt, de most egy nagyon meghatározott tulajdonságot szeretnénk boncolgatni. Ez pedig a hűség. A párkapcsolathoz való hozzáállásnál is lehet összefüggéseket mutatni a csillagjegyek szerint. Egyes jegy szülöttei hűségesebbek, mint mások. Na persze ez nem azt jelenti, hogy ha nekünk egy kos csajunk van, akkor feltétlen meg fog csalni. Minden jegy szülöttét meg lehet fogni és tartani. Csak tudni kell hozzá a módját.

Nézzük meg a hűséghez való hozzáállását egyes csillagjegyeknek.

Kos
Nem bírsz vele. Az egyik leghűtlenebb csillagjegy. Örökös elégedetlen és remek csábító. A kos nő keresi az újdonságokat és a kezdeti lángolás hiánya hamar hiányozni fog neki. Újra és újra azt akarja átélni. Enélkül hamar megunja a dolgot. A legönzőbb csillagjegyek közé tartozik. Sok esetben csak a saját boldogságát nézi, ezzel megbántva másokat.

Bika
Nagyszerű csábító, akit folyamatosan kényeztetni kell. Egyébként ha valaki megfogja, akkor hűséges marad, de folyton vágyik a stabilitásra. Értékelni kell különben máshol keresi majd az elismerést.

Ikrek
Az ikrek nők inkább a hűségesebbek közé tartoznak. Nagyon válogatósak a szerelemben és a baráti kapcsolatokban is. Rettentő nehezen esnek szerelembe, de nem lehetetlen a számukra. A mély beszélgetések hívei. Kötődnek a párjukhoz, viszont ha valami egyszer elmúlik, akkor ott mindennek vége. Lehet erőltetni a dolgot, de ő máshol fogja már keresni a boldogságot. Az a párna örökre kihűlt.


Rák
Alapvetően nem kell attól tartani, hogy megcsaljon minket. Eleve csak akkor állnak le a rák nők, ha úgy érzik, hogy a kapcsolat stabil és hosszan tartó lesz. Máskülönben megmarad egy kósza kalandnak az affér. De, ha nem foglalkoznak a rákokkal eleget, akkor bizony elindulnak a saját fejük után.

Oroszlán
Uralkodó és féltékeny fajta. Kell neki a figyelem és a vonzalom. Egy oroszlánnál nincs olyan, hogy “majd idővel megtetszik”. Fizikai vonzalom nélkül esélytelen egy oroszlán nőt megkaparintani. Sajnos ezt elvárják a későbbiekben is. Ha egy pasi elengedi magát és pocakos, igénytelen figurává válik, akkor a vonzereje mellett az oroszlán párjának is búcsút kell intenie.

Szűz
Tökéletességmániás. Ennek folyamán a párjával szemben is nagyok az elvárásai. Figyel a részletekre. Nem könnyű egy szűz nőt megszerezni, de ha sikerül, akkor bizony számíthatunk rá a későbbiekben is. Azért ne éljünk vissza vele.

Mérleg
A mérlegek mérlegelnek. Készek a kompromisszumokra. Nekik az a fontos, hogy békében egy stabil párkapcsolatban élhessenek. Nincs szükségük nagy dolgokra, de oda kell rájuk figyelni különben ingataggá válnak. Beleértve a hűséghez való hozzáállásukat is.

Skorpió
Az egyik legszenvedélyesebb jegy, de pontosan tudja, hogy a hűség az fontos. Szenvedélye és forró vére miatt felpezseg ha valaki ügyesen próbálja becserkészni. Egyébként ő maga is jó csábító. Pontosan tudja, hogy mivel lehet egyes embereket levenni a lábáról. Oda kell rá figyelni, mert ellophatják tőlünk a skorpiónkat.

Nyilas
Tele van energiával. Precíz és igényes mindenre. Szereti a kalandokat és a változást. Igazából az újdonság és a szabadság az, ami őt lázba hozza. Csak akkor van esélyünk egy nyilas nőnél, ha hasonlóan gondolkodunk, mint ők. Ha nem egy rugóra jár az agyunk, akkor esélytelen, hogy megtartsuk.

Bak
Számára a karrier az első. Nem szeret sok energiát fektetni a szerelmi életében. Menjen magától minden úgy, ahogy kell és kész. Néha bizony tenni kell érte. Az újdonság varázsa élteti és bizony nagyon fontos neki, hogy azt érezze, hogy valakinek tetszik. Ezzel le lehet venni a lábáról. Imádja a bókokat és az udvarlást.

Vízöntő
Nehezen kötelezi el magát. El van ő barátként. Neki fontos, hogy olyan barátja legyen, akivel mindent megoszthat. A hobbit, a szórakozást, az érdeklődést. Ha egy vízöntő nő el akar csábítani, akkor ő valami nagyon különleges kapcsot érez köztetek.

Halak
Érzelmes és szenvedélyes mindennel kapcsolatban. Folyamatosan az igaz szerelmet keresi, amelyben tökéletes harmóniában élhet a párjával. Ilyen persze nem létezik, de ő még hisz a tündérmesékben és a naivsága miatt továbbáll, hátha megtalálja. Ha valaki ezzel kecsegteti, akkor hajlamos félrelépni.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!