Hirdetés

A legősibb szakma “mesterei” egyikének sem feltétlenül ez volt a vágyálma. Sokszor hallani, hogy “fiatal voltam, kellett a pénz”. Nyilván vannak olyan helyzetek, hogy valamiből meg kell élni és az élet egy ilyen viszontagságos utat sodor elénk. A legtöbbjük egy idővel belefárad és kiszáll belőle. Nem sokan gondolnak vissza szép emlékekkel a korábbi éveikre.

Egy TikTok felhasználó a videóiban próbálja figyelmeztetni azokat, akik fontolgatják az iparba való belépést. Az ő élete sikeres fordulatot vett. Drasztikus változáson ment keresztül és nemrégiben el is jegyezték.

Az ipart 20 éven keresztül nyomta és ez idő alatt több mint 16.000 emberrel bújt ágyba. Egyesek számára ez elrettentő lehet.

Ashley nyitott a múltjával kapcsolatban. Vőlegényével nagyon várják a házasságot és a párja tisztában van azzal, hogy a nő miken ment keresztül az elmúlt húsz évben. Ashley rendszeresen tölt fel videókat, melyben gyakran mesél olyan dolgokról, melyeket megélt a munkája során. Ezek leginkább elrettentőek és borzasztók.

Részletesen ismerteti a szakmában eltöltött két évtized során elszenvedett traumákat, hogy minél jobb tanácsot adhasson azoknak, akik érdeklődnek az ilyen karrier megkezdése iránt.

Számtalan nemi betegség, éjszakai rémálmok, csökkent nemi vágy melyekről rendszerint mesél. Egy időben hajléktalan volt és szenvedélybeteg. Volt olyan alkalom, amikor elrabolták és megverték. Emellett boldog házasságok felbomlásáról, a testének megszégyenítéséről és az önbecsülés hiányáról mesél.

De mindez mára múlt. Sikerült mindennek hátat fordítania. Tisztában van a hibáival és azt mondta, hogy keményen dolgozott azért, hogy jobb emberré válhasson.

A nézői reakciók általában pozitívak. Sokan szeretik és támogatják. Az emberek büszkék arra, hogy valakiben volt ennyi lélekerő, hogy egy ilyen borzasztóan sanyarú sorsból kiemelkedjen és új emberré váljon.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!