Hirdetés

Az Instagramon görgetve egyértelműen megfigyelhetjük, hogy a nők (de most már a pasik is) arra törekednek, hogy a tökéletes fotót posztolják saját magukról. A legtöbben bevallják, hogy lőnek vagy 30 fotót, amelyikből sikerül kiválasztani azt az egyet, amelyik bemutatásra kerül a “nagyérdemű” közönségnek. Nincs is ezzel semmi gond, ha eltekintünk attól, hogy senki sem lehet tökéletes. Ezek a fotók nem mindig tükrözik a valóságot. Sőt! Aki próbálkozott az internetes ismerkedéssel az tudhatja, hogy nem is olyan nehéz csalódni a másikban. Hiába van a profilja elárasztva bociszemű, dekoltázskiemelő tökéletes fotókkal, ha a valóságban teljesen máshogy néz ki az illető. Nem mindenki meri felvállalni ezt. Vannak olyanok, akiknek teljesen mindegy. Ők a hecc kedvéért képesek feltölteni magukról egy olyan fotót is, ami koránt sem előnyös.

Ezekből hoztunk nektek egy válogatást. Az itt szereplő nők egy meglehetősen éles kontraszttal próbálják felhívni a figyelmet arra, hogy bizony senki sem tökéletes. Hiába látszik a közösségi oldalon egy francia modelleket megszégyenítő tökéletességnek. Ez sok esetben egy kamu.

Ahhoz, hogy lemérhessük ennek a súlyát egy összehasonlító képválogatás kell. Egy tökéletesre belőtt fotó mellé berakunk egy olyat, amelyet azonnal kitörölne bárki. Ezzel tökéletesen bemutathatjuk azt, hogy a közösségi oldalak mennyire kétoldalúak és a rajta szereplő képek csak a dolgok “fényes” oldalát tárják fel. Szóval ezúton is köszönjük az alábbi modelleknek, hogy volt merszük felvállalni az igazságot még akkor is, ha rendesen rájátszottak a dologra. Egyébként ezek a lányok egyetlen követőt sem vesztettek el azzal, hogy kiposztoltak magukról egy előnytelen fotót. Sőt! Sokan ezt pozitívan vették tőlük.

Jöjjön tehát egy elég “érdekes” válogatás.

1:

2:

3:

4:

5:

6:

7:

8:

9:

10:

11:

12:

13:

14:

15:

16:

17:

18:

19:

20:

21:

22:

23:

24:

25:

26:

27:

28:

29:

30:

31:

32:

33:

34:

35:

36: