Hirdetés

A mai világban már nagyon szerencsésnek mondhatja magát az a fiatal, akinek a szülei megengedhetik maguknak, hogy nagy értékű ajándékokat vehessen gyermekeiknek. Most nem feltétlenül az elektronikai dolgokról beszélünk, mint például a telefon, vagy playstation, Xbox360 és társai, hanem sokkal-sokkal nagyobb dologról. Igen, így van egy autóról van szó. Rengeteg család küzd anyagi problémákkal, van, hogy annyi pénz jön a konyhára, amennyivel csak rezsit és a kaját tudják kifizetni. Ha valaki egy ilyen családba megengedheti magának az autóvásárlást, az tényleg a világ legboldogabb embere lehet.

Cikkünk főszereplője egy olyan indiai származású tinédzser, aki a születésnapjára egy BMW márkájú autót kapott a szüleitől. A szülők úgy gondolták gyermekük megérdemli az autót, meg ha már megszerezte a jogosítványt akkor legyen is valami, amit kénye-kedve szerint vezethet. Nyilván sokan örültek volna egy ilyen gesztusnak, főleg egy ilyen ajándéknak, ám a fiú tajtékzott a dühtől. Úgy viselkedett, mint egy ötéves taknyos, mert ő arra számított, hogy a szülei egy ennél drágább autót fognak neki venni. De, nem így lett!

Az illem általában, sőt mindig megköveteli hogy megköszönjük és hálásak legyünk azért, amit mások adnak nekünk. A fiú legalább egy “köszönömöt” kinyöghetett volna, ám ehelyett fogta az autót és szó szerint beletolta a folyóba.

A hírt a helyi sajtó is lehozta, ahol egy csomó felvételt készítettek a süllyedő BMW-ről. Rengeteg korabeli, sőt idősebb gyerek, már-már felnőtt örült volna egy ilyen ajándéknak, mivel fentebb említettük, nem mindenki engedhet meg magának egy ilyen luxusautót, annak ellenére sem, hogy megszerezték a jogosítványt.

A rendőrség egyből kiérkezett a helyszínre, amint értesítették őket a helybéliek, hogy egy autó van a folyóban. Sokan azt gondolták emberek is vannak a járműben, de szerencsére nem így lett. A rendőrség motorcsónakkal tudta csak megközelíteni az autót.

A legelszomorítóbb az egészben hogy a tinédzser is felvette az esetet saját mobiltelefonjával. Szó nélkül, sőt még az is lehet, hogy nevetve nézte végig, ahogy az autó, amit a szüleitől kapott elsüllyed. Mivel a rendőrség eljárást indított az ügyben, így a fiú beismerte tettét a rend éber őreinek.

Mennyire elszomorító, hogy a fiatalok már nem tudják értékelni azt amijük van, mert mindig többre és többre vágynak. Abba sajnos meg nem gondolnak bele, hogy a kocsira való pénzt mennyi ideig kellett a szülőknek gyűjtögetni. Vélhetően nem ez volt az egyetlen nagyszabású ajándék, amit élete során kapott. Kíváncsiak lennénk, hogy a gyerek szülei mit szóltak ehhez az egészhez. Valljuk be, a szülők is nagymértékben tehetnek arról, hogy a gyerek ennyire nem törődöm, irigy, fukar lesz. Ha kiosztottak volna neki két anya és atyai pofont, akkor valószínű tudná, hogy a pénz bizony nem fán terem.

Íme a videó, amin az egész incidens rajta van:

Ti mit gondoltok erről az esetről? Mit kellene csinálni az ilyen tinikkel?