Hirdetés

Mindenki tudja, hogy az önbarnítóval csínján kell bánni, főleg azoknak, akiknek fogalmuk sincs arról, hogyan kell ezeket a termékeket megfelelően használni. Fontos, hogy a krém, spray vagy bármilyen készítmény, ami barnításra szolgál, egységesen legyen elkenve az érintett területen, különben foltos marad a bőr. A 21 éves Lucy Regler elég sápatag bőrrel rendelkezett és úgy gondolta kicsit felgyorsítja a barnulási folyamatokat, és bekeni testét barnítókrémmel. Mint utólag kiderült ez volt élete legrosszabb döntése.

A fiatal sminkes egy bulira volt hivatalos, ahova nem szeretett volna hófehér bőrrel beállítani, és ezt tartotta a leggyorsabb és legkézenfekvőbb megoldásnak. Miután felkente a barnítót egyáltalán nem volt megelégedve az eredménnyel. Sőt, egyenesen elszörnyülködött azon, amit látott. Természetesen azt elismerte, hogy nem a termék és nem is a gyártó hibája, hogy ilyen lett a bőre, hanem annak, hogy nem úgy használta, ahogy kellett volna. Mivel elsőre nem kapott olyan hatást, amilyet szeretett volna rövid időn belül megismételte a folyamatot.

Ekkor kezdődött az egész dráma. A barnasága egy idő után jelentkezett, de olyan foltos lett a teste, hogy egyből pánikba esett. Nem volt hajlandó így kimenni az utcára. Ezt a helyzetet súlyosbította, hogy Lucy az arcán nem alkalmazta a készítményt, ezért az hófehér maradt. Csak a nyakán és a teste többi részén kente be magát vele.

Lucy felnőtt emberek módjára elismerte hibáját, tudta, hogy rosszul csinálja a dolgokat, de nem gondolta volna, hogy ennyire drasztikus lesz a változás.

Azt mondta senki sem tudja elképzelni, milyen volt akkor az arca, mikor meglátta magát a tükörben. Lucy később azt is bevallotta, hogy a rossz alkalmazáson kívül több hibát is elkövetett.

Például nem hámlasztott előtte való nap és nem is hidratálta le bőrét mielőtt megkezdte volna a procedúrát. Úgy gondolta, hogy semmi szüksége ilyen lépésekre ahhoz, hogy le akarjon barnulni. (Milyen rosszul gondolta) Most, utólag már bánja, hogy nem követte az utasításokat.

A 21 éves sminkes, megosztott néhány fényképet magáról a közösségi oldalain, hogy bemutassa milyen eredményt ért el ezzel a barnítóval. Mivel alapjáraton is sok követője van és jól tudja kezelni a kínos helyzeteket, így elővette humorérzékét és úgy tálalta a fotókat.

Sokan megkérdezték, hogy akkor mi lett azzal a fontos eseménnyel, ami miatt a barnítókrémhez nyúlt. Nyilván, ha napokig nem lépett ki a házból, akkor arra lehet következtetni, hogy a rendezvényre sem ment el. De nem így történt.

Mivel Lucy nagyon jól sminkkel, hiszen ez a hivatása, ezért tudta milyen kozmetikai szerekkel érje el, hogy ne legyen annyira feltűnő hatása. Lucy hozzátette, ha legközelebb megint a barnítókrém segítségéhez folyamodna, biztos, hogy minden egyes lépést és utasítást komolyan fog venni.

A végeredmény valóban nagyon brutális, de Lucy tökéletesen tudta a humorával és sminktudásával kezelni a kínos helyzetet.

Te mit tanácsolnál annak, aki először akar ilyen készítményt használni?