Hirdetés

A mai világban már nem olyan egyszerű randevúzni, mint régen, ugyanis a fiatalok java része (tisztelet a kivételnek) egyáltalán nem a hosszú távú kapcsolatokra utazik, hanem csupán az egy éjszakás kalandokra. Sajnos egy bizonyos rétegből ma már elveszett a tisztelet és egyáltalán nem törődnek mások érzelmeivel. Jelen esetben nemcsak a férfi nemre, hanem a nőire is gondolunk, hiszen mindkét nem hozzáállása sokat romlott az évek során. Mivel ma már mindent a technológia irányít, így az emberek is leginkább az interneten próbálnak párra találni. Persze még vannak emberek, aki a baráti társaságukkal járják a várost és különböző vendéglátó egységekben keresik a szórakozási lehetőségeket. Cikkünk főszereplője is a barátaival ment el bulizni, ahol találkozott egy sráccal.

Chlo Matthews története azonban olyan egyedi, hogy még a Mirror magazin is megírta. Az angol származású 20 esztendős lány elment randevúzni egy férfival, akivel úgy érezte, hogy minden szuperül alakul, jól érezte magát vele, nevetgéltek, beszélgettek, italoztak és a többi. Olyan jól sikerült az este, hogy számot is cseréltek, ami már egy elég jó kezdetnek indult. Mivel Chlo nem adta könnyen magát nem ment el a férfi lakására, hanem szépen hazament és várta hátha másnap, vagy a közeljövőben a férfi keresni fogja.

A férfi, pontosan úgy, ahogy Chlo számított rá, felkereste, de nem azért, amiért a lány gondolta. A férfi egy olyan üzenettel állt elő neki, hogy legyen kedves átutalni azt a pénzt, amit ő az italaira költött. Tudniillik a férfia abban a reményben hívta meg Chlot az italokra, hogy együtt fognak távozni a helyről és a férfi lakásán fog folytatódni a “randevú”.

Mivel nem a férfi elképzelése szerint alakult az este, úgy érezte, hogy a lány tartozik neki annyival, hogy visszafizeti az italok árát. Chlo olyan szinten meglepődött a férfi üzenetén, hogy kiposztolta azt Twitterre. Természetesen rengeteg kommentet írtak a fotó alá, ahol valaki szánalmasnak találta a pali hozzáállását és volt, aki csak mosolygott a szánalmas húzásán.

Elhoztuk az eredeti angol párbeszédet, amit egymás között folytattak a felek.

A kommentelők annyira ledöbbentek a férfin, hogy körülbelül 60 ezren lájkolták be és 10 ezren osztották tovább, hogy mindenkihez eljusson, milyen buta és önző volt a pasi.

Ti, hogyan reagálnátok, ha ilyet írnának nektek?