Hirdetés

A gyermekáldás a legcsodálatosabb dolog egy nő életében, ám ez az a pillanat, ahol az élet fenekestől felfordul. A nők teste, arca elkezd átalakulni, felkészül egy új élet fogadására, nevelésére, védelmére. Megdagadnak a bokáig, karikásak lesznek a szemeik, megreped a bőrük, striák alakulnak ki a combjukon, fenekükön, hasukon, nem tudják már bekötni a cipőjüket, s minden pillanatban pisilni mennének. Annak ellenére, hogy vannak ennek az időszaknak nehézségei, sok kismama mégis boldogan és szeretetteljesen gondol vissza rá. De nemcsak ez boldog pillanat a számukra, hanem gyermekük születésének a perce is, hiszen végre valahára találkozhatnak azzal a csöppséggel, akire nagyjából kilenc hónapig vigyáztak. Sok édesanya szülést követően depresszióba esik, melynek egyik oka az elégedetlenség, melyet önmagukkal szemben éreznek. A mostani cikkünkben szereplő hölgyek viszont bebizonyítják, hogy nincs miért szégyenkezni, nincs miért elégedetlennek lenni, mert egy édesanya megváltozott teste és lelke a legszebb a világon.

1, Iskra Lawrence

Iskra egy 30 éves worcesteri modell, akinek a 2020-as év maga volt a boldogság. Áprilisban köszönthette a világon első szülött gyermekét, akivel végre teljes lett az élete. Az örömhírt azonnal meg is osztotta közösségi oldalán, s rengeteg gratuláció érkezett. Elárulta, hogy az anyaság sok szempontból megváltoztatta őt, például szellemileg és fizikailag is. Sok időt és erőfeszítést igényel, hogy vigyázzon saját testére, de semmit sem erőltet és hagy mindent a maga medrében folyni.

2, Amy King

Amy egy amerikai származású költő, aki minden eddiginél jobban szereti a testét. Ezt annak köszönheti, hogy gyermeket hordott a szíve alatt, s ezzel teljesen megváltozott az élete. Tudja, hogy teste nem tökéletes, de ez is hozzá tartozik. Amikor vet egy pillantást magára a tükörben egy kismamát lát. Ennél nincs is nagyobb szeretet és áldás számára. Arra ösztönzi a többi édesanyát, hogy figyeljék a testükben bekövetkező változásokat és szeressék meg őket, mert ezek az apró változások hozzájárulnak egy új élet teremtéséhez.

3, Katrina Scott

Katrina egy 37 éves írónő, aki az írás mellett személyi edzéssel is foglalkozik. Mielőtt várandós lett volna, nagyon szálkás és izmos teste volt. Szülés után viszont úgy gondolta, még szebb és vonzóbb lett. 6 nappal a szülése után büszkén mutatta meg előtte-utána képeit. Elmondása szerint sokkal-sokkal büszkébb kismama testalkatára.

4, Bekah Martinez

Bekah egy 25 esztendős televíziós személyiség, aki “A Nagy Ő – The Bachelor” című reality showban szerepelt. Kisbabája születése után sok tippet adott a többi kismamának, hogyan lehet a szülés utáni időszakot túlélni. Szerinte sokat kell enni és ki kell sírni a bánatot, legalábbis, ha úgy érzik nyomja valami a lelküket. A legfontosabb, hogy kerüljék a kismamablogokat, mert azok sok sületlenséget össze tudnak hordani, illetve aludjanak annyiszor amennyiszer tudnak.

5, Desiree Hartsock

Desiree szerepelt a Nagy Ő 9. szériájában, ahol ő maga keresett szerelmet magának. A szerelem 35 éves Chris Siegfried személyében talált rá, aki meg is nyerte a realityt. Annyira egymásra találtak a műsornak hála, hogy Chris el is jegyezte Desireet és már két gyermek csodás édesanyja. Elmondása szerint egy igazi csoda, ami terhesség során egy nő testével történik. Annak ellenére, hogy szinte minden idejét a kicsik foglalják le, törekszik arra, hogy vigyázzon magára és testére.

6, Kate Hudson

Kate nevét mindenki ismeri, hisz egy tehetséges színésznő, aki 39 éves korában hozta világra harmadik gyermekét. Elmondása szerint a legnagyobb kihívást az jelentette, hogy megtalálja a tökéletes egyensúlyt gyermekei és önmaga között. Instagramon folyamatosan dokumentálja, hogyan tér vissza szülés előtti alakjához, s a képek alá nagyon sok komment érkezik. Képeit látva nagyon jó úton jár.

7, Nadia Essex

Nadia egy 39 éves angol származású televíziós személyiség, aki a brit “Celebs Go Dating” című randizós reality műsorban szerepelt. Miután megszülte első gyermekét Nadia nem habozott megmutatni a rajongóinak és a világnak milyen változáson ment át a teste terhesség és szülés alkalmával. A felépülés nem olyan könnyű számára, de nem adja fel a küzdelmet.

8, Brie Bella

Brie egy 37 éves visszavonult amerikai profi pankrátor és színésznő, aki öt hónappal ezelőtt hozta világra második gyermekét. Minden édesanyát arra kér, hogy vigyázzon magára a szülés után, főleg azok, akik császármetszésen estek át. Ő is igyekszik folyamatosan visszaváltozni, s az erről készült képeket folyamatosan tölti fel saját Instagram oldalára.