Mivel a szerelem az egyik legerősebb érzés a földön, ezért nem csoda, hogy sokan szeretnének rátalálni arra a párra, akivel átélhetik ezt a mennyei érzést. Persze kezdetben ott lesz a rózsaszín köd, ami elhomályosít bennünket és nem látjuk párunk rossz oldalát. Ám amint elkezd felszállni, megmutatkozik az igaz szerelem, már ha képes vagy megbarátkozni kedvesed azon szokásaival, amik nem annyira tetszenek. Ha ezután is ugyanúgy szereted akkor kétség sem férhet hozzá, hogy megtaláltad életed párját.

Cikkünk főhőse is ezt a szerelmet kergeti, bár egy kicsit máshogy, mint ahogyan a többi ember. Kyle Jones olyan hölgyeket választ partnernek, akik akár hatvan évvel is idősebbek lehetnek tőle. Igen ez valóban szokatlan, hiszen ki szeretne egy nagymama korabeli asszony párja lenni, de Jones azt mondta ő nagyon is kedveli az ilyen hölgyeket. Most is épp rátalált a szerelem egy 91 éves nő képében.

Lássuk csak miről is van szó.

Annak ellenére, hogy hatvan év van közöttük, nagy szerelem alakult kettejük között és elmondásuk szerint minden simán és gördülékenyen megy a kapcsolatukban.

Kyle egy 31 éves fiatal férfi, aki egyáltalán nem hasonlít korabeli társaihoz, ugyanis míg a többieknek hasonló korú hölgyek jönnek be, addig Jones-nak a jóval idősebbek nyerték el tetszését. Úgy nyilatkozott, hogy “Egyesek a barnákat, mások a szőkéket részesíti előnyben, én pedig az idősebb nőket”

„Még nem találtam meg a megfelelő szavakat ahhoz, hogy mások megértsék, ami bennem van. Talán úgy tudnám legjobban megfogalmazni, hogy szeretem ezeknek a hölgyeknek minden ráncát és ősz hajszálát, mert egyfajta bölcsesség sugárzik belőlük, ami nekem nagyon tetszik.”

Az interneten keresztül ismeri meg az idősebb nőket és van, hogy többel is elmegy randizni. Mivel nem szokványos ízlése van, ezért a barátai, közeli ismerősei, de néha még az ismeretlenek is azt vágják a fejéhez, hogy biztos a pénzükre hajt. Pedig ez nincs így. – meséli a fiatal férfi.

Ahogy már fentebb említettük Kyle egy 91 éves asszonyba szerelmes, akit Marjorie-nek hívnak. Mikor édesanyja először találkozott a nővel, nagyon meglepődött.

“Csak legyintettem, amikor azzal állt elő, hogy neki egészen fura ízlése van a lányok terén. Persze azt hittem, hogy ez csak egy múló szeszély, de nem így történt. Teljesen ledöbbentem, amikor hazaállított kedvesével, aki egy 91 éves asszony. Először köpni nyelni nem tudtam, de aztán rájöttem, hogy a fiam tényleg komolyan beszélt a nőkkel kapcsolatban.” – nyilatkozta édesanyja.

Kyle és Marjorie egy könyvesboltban találkoztak először. A hölgy eleinte nem igazán akarta elhinni, hogy komoly szándékai vannak a fiatalembernek, de mint később elárulta, végül örül, hogy belement ebbe az egészbe. Egyszer részt vettek egy TV-s show műsorban, melynek címe “Extrém szerelmek” ott elmondtak mindent a kapcsolatukról, még azt is, hogy mindig képesek valami újat mutatni egymásnak.

Kyle-al minden tekintetben csodálatos együtt lenni, még úgy is. Még jómagam is meglepődtem, hogy mennyire megtetszett nekem ez az élet. Marjorie azt is elmesélte a műsor során, hogy néha úgy érzi, mintha Jones a fia lenne, de amikor az ágyban találják magukat, akkor már egészen más gondolatai vannak.