Hirdetés

A szerelem a világ legcsodásabb érzése. Nemcsak azért, mert minden ember szárnyal és a lehető legboldogabb tőle, hanem mert olyan támogatásra számíthat kedvesétől, amire mindig is vágyott. Nincs is megnyugtatóbb érzés annál, mikor tudod, hogy a párod akkor is szeret és kitart melletted, mikor a legrosszabb formádban vagy. Mikor az ember teljes életmódváltásra adja a fejét, mert nem tetszik önmagának nem azt kapja, hogy “jó vagy így, minek változtatnál”, hanem “jó ötlet, segítek és csinálom veled”. Ez a mondat pedig elképesztő boldogságot tud jelenteni. Mai cikkünk főszereplői elmesélik, hogy vágtak bele a megújulásba, és mennyit fogytak együtt az évek alatt.

1, A párommal döbbenetes átalakuláson mentünk át három év leforgása alatt. Egymással szemben tanúsított támogatásunk és kitartásunknak, no meg az egészséges táplálkozásnak hála most már olyanok vagyunk, amilyenek mindig szerettünk volna lenni.

2, Ők itt Lexi és Danny Reed, akik együtt 200 kilótól szabadultak meg. 2016-ban a pár úgy döntött, hogy változtat az életén és megjelenésén. Nagy kihívás volt, főleg Lexi számára, de hála akaraterejének sikerült annyit fogyni, amennyit kitűzött maga elé.

3, Így lehet 10 évet letagadni. Ez a kedves pár betartotta újévi fogadalmát és elkezdett egészségesen táplálkozni valamint folyamatosan edzeni. A kitartás meghozta gyümölcsét.

4, Csak egy erős elhatározás kell ahhoz, hogy az ember változtasson az életén. Ők ketten nemcsak, hogy elhatározták magukat, de még segítettek is egymásnak.

5, 2013 volt számukra a bűvös év, mikor úgy döntöttek lefogynak. Egy év alatt sikerült közösen majdnem 150kilótól megszabadulniuk és most sokkal jobban néznek ki, mint valaha.

6, Ez a pár szeretett volna lefogyni, hogy esküvőjükön mindketten remek formában legyenek. Tervük sikerült és rengeteg bókot kaptak a násznéptől.

7, Ez a pár talán a legelszántabb mind közül, ugyanis olyan korban döntötték el, hogy fogyni fognak, mikor sokan már elengedték volna a témát.

8, Haley Smith rettentően édesszájú volt, de hat hónap után rá sem lehetett ismerni, úgy lefogyott. Már nem volt megelégedve magával, így barátja segítségét kérte a fogyásban.

9, Mikor meglátták esküvői képeiket teljesen lefagytak és ez volt az az ösztönző erő, ami a fogyás felé terelte ezt a pár. Összesen 150 kilót dobtak le és most nagyon boldogok.

10, Mindketten a rossz étkezési szokások rabjai voltunk, ám egy nap ezt megelégeltük. 2 év kellett hozzá, de sikerült összesen 226 kilótól megszabadulnunk.

11, Ilyen csodák történnek, ha feladjátok mérgező és rossz szokásaitokat. Ez a pár 50 kilót dobott le hála a sportnak és az egészséges táplálkozásnak.

12, Mintha nem is ugyanaz a nő állna mellette. Ennyit számít egy fogyásnál, ha valaki támogat.

13, Mi mindenkire rácáfolunk, aki azt állítja, hogy nem lehet gyerekvállalás után/mellett fogyni.

14, Ez a pár összesen 150 kilótól szabadult meg, ám a fogyás következtében rengeteg bőr maradt hátra. Most azért gyűjtögetnek, hogy plasztikai műtét útján eltávolíthassák.

15, Mikor ez a két fiatal találkozott egymással egyáltalán nem voltak tökéletesek. De egy életmódváltásnak hála most sokkal jobb formában vannak mint valaha.

16, Ez a pár nem állt meg a szimpla fogyásnál. Úgy döntöttek igazitestépítők lesznek. És így is lett.

17, A két kép között 3 év telt el. A párnak sikerült majdnem 100 kilót ledobnia. A barátaik szinte meg sem ismerték őket.

18, Ez a pár bebizonyítja, hogy soha nem késő elérni az álmokat. Csak kellő kitartásra és támogatásra van szükség!

19, Újabb pár, aki bizonyítja, hogy gyermekvállalás után is lehet fogyni. Persze mindez nem sikerült volna, hanem támogatják egymást a legnehezebb időkben.

20, Ez a házaspár mindenkit arra ösztönöz, hogy ne féljenek változtatni életükön, még akkor sem, ha már nem 20 évesek.

21, Ez a pár nosztalgiázott egy kicsit és elkezdték a régi fotóikat nézegetni. Teljesen elborzadtak, mikor meglátták esküvői képeiket. A negyedik házassági évfordulójukra azt tűzték ki célul, hogy lefogynak. Álmuk valóra vált.

22, Ez a házaspár 54 kilót fogyott, hogy az esküvőjükön tökéletes formában legyenek. Annak ellenére, hogy már összekötötték életüket, nem fejezték be a fogyásukat. Sőt a cél elérése még csak most kezdődik igazán.

23, Whitney és Scott mindent együtt csináltak beleértve a fogyást is. Ennek oka az volt, hogy Scott a rák miatt elvesztette édesapját, ezért úgy döntött, hogy stresszes munkáját lecseréli és egészségesebb életet fog élni. Felesége eleinte félt edzőterembe járni, de mára nagyon megszerette. Most mindketten a sport megszállottjai.

24, Matt és Mandy nem akartak úgy összeházasodni, hogy rossz egészségi állapotban vannak, ezért elhatározták, hogy sportolni fognak és egészségesen táplálkozni. Esküvőjük napjára 60 kilótól szabadultak meg.

Nektek is van ilyen sztoritok?