A zord idő bekövetkeztével szívesen gondolunk vissza a napsütéssel teli, buja nyári napokra, a Balaton hullámaira és a jobbnál jobb fesztiválokra, amiknek kis hazánk ad évről évre otthont.

Fiatalok százezrei áldoznak nálunk a bulizás oltárán, együtt táncolnak, énekelnek, élvezik a jól megérdemelt szabadságot. A fesztiválozók azonban nem számítanak klasszikus turistáknak, hiszen legtöbbjüknek a mai napig hozzátartozik ehhez a szabad, kissé hedonista életérzéshez a sátrazás, nem igazán az ötcsillagos luxusszállók célközönségei ők.

Azt vallják, hogy az igazi fesztiválhangulathoz hozzátartozik a sátortábori héderezés, a ToiToi wc-k romantikus látképe, a közös zuhanyzások és étkezések vicces pillanatai, no és az a rengeteg őrült és vad sztori, ami a - valljuk be nem éppen szomjas és tiszta - fiatalokkal ezeken a helyeken történik.

Egy biztos, mindenkinek legalább egyszer el kell mennie így egy fesztiválra, hisz ennél őrültebb, extrémebb emléket nehezen tud összehozni az ember.

Hogy miért? Nézd meg az alábbi képeket és te sem fogsz tovább kételkedni.

1. Valószínűleg nem ébredsz ilyen látványra, mikor otthon a kényelmes kis ágyikódban ébredsz2. Őrültebbnél őrültebb és indokolatlanabb tárgyakat képesek emberek magukkal vinni3. Egy rossz helyre felvert sátor új lehetőségeket nyit meg, így van indok másokkal együtt aludni :)4. Olyan dolgokat láthatsz, amelyek garantáltan megmosolyogtatnak :)5. Ismerkedhetsz a helytelen sátorállítás következményeivel6. Megtudhatod, hogy mennyire szemetek tudnak lenni a barátaid7. ...és azt is, hogy sokaknak igazán furcsa értékrendje van8. Előfordulhat, hogy ingyenes szolgáltatásokkal is kényeztetnek, mint pl.: medence9. Furcsa pozitúrákban napozó emberekbe botolhatsz10. Részt vehetsz alternatív iszappakoláson11. Találkozhatsz vérbeli hippikkel12. Rájössz, hogy bárhol képes vagy álomra hajtani a fejed13. Szembesülhetsz vele, hogy vannak akik megspórolják az energiát, amit a sátor felverésére pazarolnának és egyszerűen csak így nyomják14. Kipróbálhatod, milyen egy igazi mocsárban élni15. Köthetsz barátságokat ;)16. Minden szégyenérzet nélkül járhatsz gumicsizmában17. Aludhatsz bárkivel, bármikor szülői kérdések nélkül18. Találkozhatsz igazán fura technikával bújócskázókkal :)19. Fejlesztheted a tájékozódási és együttélési képességeidet20. És utolsónak hagytuk a legjobbat:
Rengeteg fura/őrült/extrém emberrel ismerkedhetsz és életre szóló barátságokat köthetsz.