Hirdetés

Curtis Wiklund egy nagyon tehetséges művész, aki különleges illusztrációkat készít a szerelemről és a kapcsolatokról. A férfi egyébként esküvői fotósként tevékenykedik Michigan-ben, de szabadidejében szereti lerajzolni életét, amit feleségével Jordin-nal oszt meg.

Curtis-t, Jordin ihlette meg abban, hogy az év minden egyes napján készítsen egy képet a közös életükről, amiben vidámság, veszekedés, szerelem, törődés és családalapítás is szerepel.

Amúgy a férfi nagy népszerűségnek örvend, ugyanis több, mint 80.000 követővel rendelkezik Instagramon és ez a szám napról-napra nő. Curtis nyilatkozott is erről a projektről, amiben elmondta, hogy egyre többen mondják nekik, hogy a képei által sokkal jobban meg tudják ismerni, mintha személyesen ismernék őket.

A mai napon összegyűjtöttük néhány zseniális képét, ami bemutatja, milyen az igazi és őszinte szerelem.

Nincs is jobb annál, mikor végre mindketten bekerültök az ágyba és végre megölelhetitek egymást.

Egy pár életének talán egyik legboldogabb pillanata, mikor kiderül, hogy kisbabájuk lesz. A férfiak ilyenkor teljesen átváltoznak, olyanok lesznek, mint a vajas kenyér.

“Kisbabánk lesz.”

Minden egyes nap kell arra időt szánni, hogy jóízűeket nevessünk a szeretett párunkkal. Ettől csak még boldogabbak leszünk és közelebb kerülünk egymáshoz.

A nők egyik legnagyobb ellensége a konyhában a hagyma. Ez az, amitől másodperceken belül képesek sírni. Néha viszont drasztikus lépéseket kell tenni ennek elkerülésére.

Egy hosszú fárasztó nap után már csak arra vágysz, hogy végre vízszintesbe kerülj. Előfordul, hogy csak egy picit szeretnéd lehunyni a szemed, de ebből mély álom lesz és a párodnak kell elvinni az ágyig.

A férfiak imádják nézni kedvesüket alvás közben, ilyenkor azokat a kis rezdülésüket is megfigyelhetik, amit alapjáraton nem tudnak.

Egyes férfiak életképtelenné válnak, mikor kedvesüknek el kell utaznia. Valahogy elfelejtenek gondoskodni magukról, valószínű azért, mert szerelmük mindent megtesz nekik.

Évekkel vagy évtizedekkel később is azt mondani a szerelmednek, hogy ő a Valentinod, az felbecsülhetetlen egy nő számára.

(Még mindig te vagy a Velantinom.)

Természetesen nem megy minden zökkenésmentesen, de mennyire jó érzés, mikor egy veszekedés után újra összebújhattok és kimutathatjátok egymásnak a szerelmeteket.

A legrosszabb, mikor mindketten betegek vagytok, olyankor nagyon nehéz bármit is elviselni.

A férfiak nemcsak akkor szeretik nézni párjukat, mikor alszik, hanem mindig, mindegy, hogy az a tevékenység mennyire unalmas.

A feleségek, mindig meg tudják lepni a férjeiket a talpraesettségükkel.

Sosem lehet megunni a párunk vicces és különleges haját, amit csak különböző kenceficékkel lehet orvosolni.

A születésnap minden egyes ember számára fontos, ám néha a kapcsolat egyik fele túlzásba viszi a dolgokat és ahogy elüti az éjfélt az óra ő már készen áll arra, hogy bármelyik percben felköszöntsd.

Az IKEA-ban töltött napokat általában a nők kedvelik jobban és üres kézzel sosem jönnek ki onnan.

Amikor a kedvesed megnézte a Castle utolsó évadának utolsó epizódját, és most nem tudja túl tenni magát a dolgokon.

Az első közös karácsony felbecsülhetetlen egy pár számára. Ez az amikor már teljesen úgy érzik, hogy egy családot alkotnak.

Esténként mindenkinek vannak saját elfoglaltságai, amit a felek tökéletesen meg tudnak érteni.

A közös kirándulások mindig tele annak izgalmakkal, amire mindig meleg szívvel gondolunk vissza.

– Szerinted mit kellene rajzolnom?

– Kettőnket.

Ez az a mondat, amit valószínű minden ember hallani szeretne a párjától. A kettejük közti szerelem valójában mindent elsöprő.