Hirdetés

Sokszor halljuk azt, hogy a világon már nincsenek romantikus férfiak. A modern életnek köszönhetően szinte a szerepek is teljesen felcserélődtek és mindenki az interneten éli az életét. Már nem a pasik kezdeményeznek, hanem inkább a lányok és az öltözködési stílus is hagy némi kívánnivalót maga után. A fiúk már nem igazán nyitják ki az ajtót a hölgyeknek, nem segítik le róluk a kabátot, ha étterembe vagy bármilyen vendéglátó egységbe térnek be, sőt már nem fektetnek annyi energiát az ajándékok, meglepetések kiválasztásába sem, mind annak idején. Ám a mai cikkünk viszont egyértelmű bizonyítéka annak, hogy a világról még nem tűntek el teljesen a romantikát kedvelő férfiak, csak jól elbújtak. Összeszedtünk most néhány képet, amit a felhasználók osztottak meg a világgal, hogy megmutassák milyen is az igaz szerelem.

“Nekem van a világon a legrendesebb párom, mert ezzel a kis meglepetéssel lepett meg engem miután hazaértem egy stresszel teli munkanapból.”

“A nyaralásunk utolsó állomása New York volt, és a szállodából kitekintve láttam, hogy ez a férfi gyertyákkal rakja ki azt a kérdést, hogy “Hozzám jössz?” Ennek alapján még élnek romantikus emberek a földön.”

“Az utcán sétálva arra lettem figyelmes, hogy ez a férfi mezítláb sétál. Amikor közelebb értem hozzájuk láttam, hogy a srác odaadta a saját cipőjét a barátnőjének, mert már nem bírt magassarkúban sétálni. Mi ez, ha nem igaz szerelem?”

“Amikor a feleségem még kislány volt, mindig színes ceruzákat kapott a szüleitől karácsonyra, egy idő után már kezdte utálni, hogy folyamatosan azt kap. Mikor felnőtt már csak a szimbolikája miatt is megkapta a ceruzákat, ám egyik évben megvettem neki a hőn szeretett iPhone-ját, amit ily módon csomagoltam be neki. Nagy volt az öröm, mikor kibontotta.”

“Ennél romantikusabban nem is kérhette volna meg a kedvese kezét. A legcukibb, legötletesebb és a legjobb verzió, amit életemben láttam.”

“Apukám hatalmas meglepetéssel lepte meg az anyukámat a 30. házassági évfordulójuk alkalmából. Egy padot ajándékozott neki abban a parkban, ahova minden alkalommal kijártak.”

“A párom egyszer azt kérdezte, hogy miért mindig a földön ülve sminkelem magam. Erre csak annyit tudtam válaszolni, mert máshol nincs lehetőségem. Egyszer el kellett mennem egy üzleti útra és mire visszatértem a barátom ezzel fogadott. Hihetetlenül meglepődtem. ő a legjobb a világon.”

“Vettem egy PS4-et a barátnőmnek, mert az övét magával vitte az ex barátja. Amikor megkapta így örült neki. Először nem akarta elhinni, hogy ez az övé.”

“Én vagyok a legszerencsésebb nő a földön, mert a párom ezzel az elképesztő kompozícióval lepett meg az évfordulónk alkalmából.”

“Úgy döntöttem, hogy valami különlegessel lepem meg a kedvesem. Egy olyan képet készítettem neki, ami sok-sok pici közös képből tevődik össze.”

“A férjem arra kérte a kislányunkat, hogy próbálja meg lerajzolni magát és adja neki a képet, hogy betehesse azt a nyakláncába.”

“A párommal egy kutyás parkban ismerkedtünk meg két évvel ezelőtt. Mivel a házi kedvenceinknek köszönhetjük a találkozást ezért úgy rendezte el az évfordulónkat, hogy a kutyáink is együtt ünnepeljenek velünk.”

“Mivel a feleségem kicsit túlzásba vitte az italozást, ezért lefeküdt a WC mellé, hogyha hánynia kell akkor ne kelljen futnia. Kényelmesebbé akartam tenni neki a helyet ezért vittem be neki takarót meg párnát, sőt még gyertyákat is, hogy hangulatosabb legyen.”

“A rózsaszín a kedven színem, ezért a barátom úgy döntött, feltuningolja a gépemet és rózsaszín fényeket tett bele. Azt hiszem nagyon szerencsés ember vagyok.”

Véleményem szerint ez a gesztus felér bármilyen drága gyűrűvel.

“Csináltam egy képet, mert nem tudtam eldönteni, milyen ez a felső. Megkérdeztem a párom, hogy tetszik neki, erre ezt a képet küldte nekem válaszul.”

Fontos, hogy egy párkapcsolaton belül legyen humor. Ez például egy nagyon vicces, ám egyben nagyon romantikus kis üzenet.

Ez a bácsi már 92 éves, de még mindig készít Valentin-napi kártyát a kedvesének. Azt hiszem ilyen az igazi szerelem.

Te is ilyen szerencsés vagy?