Hirdetés

Sajnos senki sem képes felvenni a harcot az idő múlásával és az öregedési folyamatok elindulásával, viszont sokat lehet azért tenni, hogy jó formában legyünk 40-50 vagy akár 60 éves korunk felett is. A legtöbb híresség ugyan a plasztikai műtétekhez fordul, ám emellett aktívan sportolnak és egészségesen étkeznek, hogy ne látszódjon meg rajtuk annak a fránya időnek a múlása. Arról nem beszélve, hogy fontos nekik, hogy jó formában legyenek mert csak így képesek munkához jutni. Persze akadnak olyan nők is, akik egyáltalán nem fekszenek kés alá, hogy szívdöglesztően nézzenek ki, bár belőlük kevés van. Aki eddig azt gondolta volna, hogy 40 éves kor felett megáll az idő, annak bemutatjuk ezt a 13 csodálatos nőt, akik igazolják, hogy 50 éves kor felett is lehet valaki bombanő.

1, Yolanda Hadid

Yolanda egy 56 éves holland származású amerikai televíziós személyiség, aki régen modellként tevékenykedett. Ennek ellenére, hírnevét mégis három gyermekének köszönheti, Giginek, Bellának és Anwarnak, akik szintén a modelliparban dolgoznak. A Ford leszerződtette őt saját modellügynökségéhez, majd 15 éven keresztül modellkedett Párizson keresztül Hamburgig. Yolanda az egyik példája annak, hogy 56 évesen is nézhet valaki ki bombanőként.

2, Sharron Davies

Sharron egy 58 éves angol származású volt versenyúszó, aki Nagy-Britanniát képviselte az olimpián és az Európa-bajnokságon. 2010-ben Dancing on Ice versenyzője volt. Annak ellenére, hogy elmúlt 58 éves még mindig elképesztően jó formában van, sőt mindennap sportol. Mindenkit arra buzdít, hogy X év felett is maradjanak aktívak és sportosak.

3, Sharon Stone

Sharon egy 62 éves amerikai színésznő, producer és egykori divatmodell, aki rengeteg filmben és reklámkampányban szerepelt már élete során. Sharon volt a 90-es évek legvonzóbb színésznője, és döglöttek érte a pasik. Tény és való, hogy elkerülte már a 60-at de még mindig ugyanolyan szívdöglesztően néz ki, mint régen. Rendszeresen jár sportolni, mert szerinte az a fittség és az egészség kulcsa.

4, Jane Seymour

Jane egy 69 éves brit-amerikai származású színésznő, akit leginkább a James Bond – Élni és halni hagyni című filmből lehet ismerni. Persze később több siker filmben is lehetett látni, például Hasfelmetsző Jack, A francia forradalom, A bűvös kard – Camelot nyomában, A fekete ötven árnyalata, Smallville és még sorolhatnánk. Az évek múlásával egyre szebb és szebbé vált, és szinte meg sem lehet mondani róla, hogy februárban betölti a 70-et. Mindennap sportol ennek köszönheti megjelenését.

5, Andie MacDowell

Andie egy 62 esztendős amerikai színésznő és divatmodell, akinek karrierje 1984-ben kezdődött a “Greystoke – Tarzan, a majmok ura” című filmmel. Emellett Golden Globe-jelölést kapott a Négy esküvő egy temetés című film miatt. 1986-ban megjelent a L’Oréal kozmetikai és hajápolási vállalat arcaként. Még mindig aktívan színészkedik, ám kevesebb filmben lehet látni. Három gyermeke született, de még mindig bomba formában van, amit a rendszeres túrázásnak és sportolásnak köszönhet.

6, Yazemeenah Rossi

Yazemeenah egy 65 éves modell, aki korábban sosem foglalkozott modellkedéssel. Vagyis, ő az élő bizonyítéka annak, hogy 60 felett is lehet valakiből jól kereső modell. Attól néz ki ennyire jól, mert rendszeresen sportol és egészségesen táplálkozik. Nagyon sok vizet iszik, mindig figyeli testének jelzéseit, és aszerint táplálkozik. Hihetetlen, hogy 65 éves és ilyen jól néz ki, sokan megirigyelhetnék.

7, Christie Brinkley

Ő egy 66 éves amerikai modell, színésznő és vállalkozó. Óriási hírnévre tett szert 1970-ben mikor megjelent a Sports Illustrated Swimsuit Issues nevű magazinban. 1979-től háromszor is szerepelt a magazin borítóján, s 25 évig volt a CoverGirl sminkmárka arca. 1983-ban szerepelt a családi vakációban Chevy Chase oldalán, ahol azonnal megakadt rajta a férfiak szeme. Ez a mai napig sem változott, mert ugyanolyan gyönyörű mint régen.

8, Maye Musk

Maye Musk, Elon Musk 72 esztendős édesanyja, aki egy kanadai-dél-afrikai származású modell és dietetikus. 50 éve már, hogy modellkedéssel foglalkozik, s olyan nagy magazinok címlapján szerepelt már, mint a Time. Karrierje Kanadában és az USA-ban is folytatódott, megjelent például a Revlon sminkmárka reklámjaiban, sőt Beyoncé videoklipjeiben is. 2012-ben az Elle Canada címlapján szerepelt. Munkássága azóta is töretlen, alakját és egészségét a rendszeres jógának és a megfelelő étkezésnek köszönheti.

9, Susan Lucci

Susan egy 74 éves amerikai színésznő, televíziós műsorvezető, szerző és vállalkozó, aki leginkább arról ismert, hogy Erica Kane – t alakította az ABC All My Children című drámában. Szerepe miatt a The New York Times és a Los Angeles Times a legjobban fizetett színésznőként emlegette őt. Szépsége és csodás alakja az évek múlásával sem kopott meg. Mindig odafigyel magára és az egészséges táplálkozás mellett rendszeresen jár sportolni, például biciklizni, de otthon is sokat edz.

10, Cindy Crawford

Cindy Crawford neve minden ember számára ismerősen csenghet, ennek az az oka, hogy ő volt aki a 80-as 90-es évek elején megváltoztatta a divatot, aki szupermodellként rótta a kifutót, aki a Pepsi reklámarca volt, aki 91 és 95 között Richard Gere felesége volt és még sorolhatnánk. Mindenki odavolt Cindyért mert elképesztően szép és vonzó volt, de ez a mai napig sem változott meg, ugyanis még mindig vállal modellkedést. Egészségét és fittségét úgy biztosítja, hogy rendszeresen sportol akár a szabadban, akár otthona edzőtermében, és sok egészséges ételt eszik.

11, Claudia Schiffer

Claudia egy 50 éves német származású színésznő, aki a filmipar mellett modellkedett is. Egyike volt azoknak a modelleknek, akik megváltoztatták a 80-as és a 90-es évek divatját. Együtt dolgozott a fent említett Cindy Crawforddal, Christy Turlingtonnal, Linda Evangelistával és Naomi Campbell-lel. A Guess reklámkampányában szerepelt, illetve a Revlon reklámarca lett. Három gyermeke született: Caspar, Clemetine és Cosima Violet.

12, Farida Khelfa

Farida egy 60 éves francia dokumentumfilmes és egykori modell. Egy szórakozóhelyen felfedezte fel Jean-Paul Goude fotós. 2013-ban Khelfát nevezték ki a Schiaparelli márkanagyköveteként. Néha még most is modellkedik, ezért ügyel rá, hogy mindig jó formában legyen. Szerinte a sport elengedhetetlen az egészség szempontjából.

13, Iman Mohamed Abdulmajid

A 60 éves Iman, David Bowie özvegye, aki modellként és színésznőként is tevékenykedett élete során. Egyetemi tanulmányai során fedezte fel Peter Beard amerikai fotós, akinek hatására Amerikába költözött és megkezdte modell karrierjét. 1976-ban kapott állást a Vogue-nál, később neves magazinok címlapján köszönt vissza. Sok híres tervező használta őt múzsaként, például Gianni Versace, Calvin Klein, Donna Karan és Yves Saint-Laurent.

14, Ernestine Shepherd

Ernestine a valaha élt legidősebb női testépítő, ugyanis júniusban tölti majd be 85. életévét. Persze ez egészségi állapotán és megjelenésén egy cseppet sem látszik. Ugyanolyan elszántsággal emelgeti a kilókat, mint évekkel ezelőtt. Sokan megirigyelhetnék kitartását és megjelenését, főleg, hogy már nem 50 éves. Mondanunk sem kell, hogy minek köszönheti elképesztően fitt formáját és lelkiállapotát.

Na mit szóltok?