A hírességek élete a kamerák előtt zajlik. Fotósok követik éjjel-nappal. Ebből adódóan mindig jól kell kinéznie. Erre egyedül egyetlen ember sem lenne képes. Erre tartanak ők asszisztenseket. Ő egy olyan személy, akinek a feladata, hogy a híresség életea lehető leggördülékenyebb legyen. Egy rendkívül felelősségteljes munka. Mindenhez értenie kell, feszült és stresszes szakma.

Nézzük meg mivel jár egy hiresség asszisztensének lenni.

Először is modellt kell állnia a fotósoknak…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JARED LETO (@jaredleto) által megosztott bejegyzés,

Jared Leto asszisztense. A videóban a fej, amellyel Jared megjelent a 2019-es Met Gala-n.

Táplálkozási tanácsadó

Katy Perry az egyik videója forgatásán nem mozoghatott. Az asszisztense etette. Madonna külön alkalmazottat tart, aki felelős az étrendéért, mivel a dívának nincs ideje ezzel foglalkozni.

Sminkes

Robbie Williams-re figyelni kell, hogy mindig jól nézzen ki a képernyőn. Ha a hírességnek kezd elfolyni a sminkje, akkor azt javítani kell.

Cipész

Abszolút képben kell lennie minden dress code-dal, a tökéletes cipőket kell válogatnia minden alkalomra, legyen az akár egy fotózás is. Itt Coco Rocha modell asszisztensét láthatjuk, amint épp valami rémdrága magassarkút húz a főnöke lábára.

Pincér

Sofia Vergara az egyik legszebb nő az celebek között. A média szerint a segédje szabadnap nélkül dolgozik a hét minden napján. Nagyon ritkán kap egy kis pihenőt.

Dadus

Madonna személyi asszisztense intézi az örökbefogadott gyermekek szállítását.

Bárkiből lehet asszisztens

Íme Kim Kardashian, aki világhírű díva lett. Tudtátok, hogy Paris Hilton asszisztense volt korábban?

Ő pedig Stephanie Sheppard, aki Kim asszisztense volt. Most ő is saját karriert épít. A képen épp a fürdőruhát igazította….feltűnőbbre?!

Testőr

Néha a lesifotósok átlépnek pár határt, hogy megpróbálják a hírességet lefényképezni. Ezért van valaki, aki megvédhet.

Hordár?!

A királyi asszisztens feladatai közé tartozik az események, kirándulások szervezése és az üzleti levelezés. Ez itt Rebecca Deacon, a hercegnő segédje.

Van, akinek több is kell…

A spanyol matador Julian Lopez és hűséges csapata…

Fotós

Iba Abuk színésznő. Sok asszisztens feladata a híresség instagram, facebook, twitter profiljának karbantartása. Fotók feltöltése, szövegek kitalálása.

Az őr

Itt épp Lady gaga érkezik a CFDA Fashion Awards-ra. Sokszor van, hogy a híresség elesik az ostoba cipőkben, amiket ráadnak. Itt épp Lady Gaga-ra vigyáz a segítője, hogy nehogy elessen.

A háttérben meghúzódva

Araya Hargate a Cannes-i Filmfesztiválon. Szép uszály… de azt valakinek kezelni is kell. Na erre való a kis segítő, aki szépen tartja neki a háttérben, míg őt fotózzák.

Mit gondoltok? Vajon megfizetik őket ezért? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!