Hirdetés

Ez a koronavírus rendesen betett mindenkinek. Ki tudja, hogy még meddig lesz ez a pandémiás helyzet. A gazdaságunk romokban, a párkapcsolatok sorra mennek tönkre. Ez a rengeteg stressz alaposan megbéklyóz minket. Mi van a szinglikkel? Azokkal, akik már unják az egyedüllétet? Egész karantén alatt otthon csücsültek egy fikarcnyi esély nélkül, hogy párt találjanak maguknak. Minden zárva, mindenki maszkban. Nem azokat az időket éljük, amikor az ember igaz szerelemre talál. Legalábbis ezt gondoljuk.

via GIPHY

Egyesek számára azonban érdekes információval szolgálhatunk. A csillagok és bolygók állása szerint 5 csillagjegy szülöttének bizony nagy esélye van arra, hogy megtalálja az igazit a következő évben.

Lássuk, hogy melyik 5 csillagjegynek lehet szerencséje 2021-ben.

Mérleg
Hát neked nem lesz egyszerű. Egyszer fent, egyszer lent. Ez jellemzi majd az egész 2021-es évedet. Az ünnepnapok, kiruccanások a számodra jól végződnek, úgyhogy ne keress kifogásokat, ha elhívnak valahova. Már csak azért se, mert így van esélyed új barátokat szerezni. Ha már van valakid, akkor jövőre egy új fejezet nyílik az életetekben. Egy esküvő? Eljegyzés? Összeköltözés? Ha szingli vagy, akkor viszont sanszos, hogy jön valaki. Ami fontos, hogy nem kell egyből a csillagokat ígérni egymásnak. “Majd alakul” alapon kezdjetek bele. Szépen lassan. Alakulni fog. Egyik szemed a vízöntőkön legyen.

Bika
Mindenki tudja, hogy Te vagy az egyik legmenőbb csillagjegy. Vírus ide, vagy oda, készülj fel pár új barátra jövőre. Az a baj Veled, hogy néha túl makacs vagy. Ebből egy picit vissza kéne venned. Ami húzós hónap a számodra az a február, június, szeptember vége. Ha valami rossz történik veled, az ekkor fog. A rákokat vonzod majd. Tavasz elején összejöhet a party, viszont vigyázz, mert májusban kinéz neked pár fekete felhő.

Ikrek
Jól elvagy a barátaiddal, viszont egy kicsit stresszesebb vagy az átlagnál. Nem csak magadhoz, hanem másokhoz képest is. Február, június és október hónapok azok, melyeken egy picit óvatosabbnak kell lenned. Egy-két félreértés rosszul sülhet el. A rossz kommunikáció indokolatlan konfliktusokhoz vezethet. Az ősz végével számíthatsz egy jó Halak partira. De egy másik ikrekre sem szabad nemet mondanod. Mindkettő jól sülhet el.

Nyilas
Bátor vagy és kíváncsi. Olyan emberekhez is közelebb kerülhetsz, akitől eddig tartottad a távolságot. Ha szingli vagy, akkor már az év elején becsúszhat egy szenvedélyes kapcsolat. Ha kapcsolatban vagy, akkor viszont vigyázz. Számodra a félreértések éve lesz 2021. Gondolkodj mielőtt megszólalsz. Sokszor bántóan nyers vagy. Egy Kos nyerő lehet a számodra.

Vízöntő
Ha a vírusos helyzet nem lenne stresszes, akkor te még rá teszel egy lapáttal. Az egész évedet a feszültség jellemzi. Félreértesz valamit, aztán kiborul a bili. Az év második fele enyhülést hozhat a számodra. Egy kis pezsgés jól fog jönni. Ha már párkapcsolatban vagy, akkor ez az év rendesen összekovácsol titeket.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!