Hirdetés

Az emberek egyik legfontosabb mérföldköve közé tartozik a gyerekvállalás. Rengeteg fiatal pár van, akik az esküvő után belevágnak a babaprojektbe. Az a kilenc hónap azzal telik, hogy figyeled, ahogy a tested átalakul, az orvosi vizsgálaton hallod a kicsi szívdobogását, az ultrahang felvételen látod a kis lábait, kezecskéit… stb. Felkészülsz arra, hogy az életetek fenekestül felfordul, persze jó értelemben. A születése napján először csodálhatod meg szemtől-szembe a gyönyörű kis arcát és tudod, hogy ez egy életre szóló szerelem lesz. Az első hónapok még kicsit nehezen mennek, hiszen a szülők még nem annyira gyakorlottak a baba gondozását illetően. Persze ez olyan dolog, amibe hamar bele lehet szokni és onnantól úgy megy, mint a karikacsapás. Hónapok múlva látjátok, ahogy elkezd járni, halljátok ahogy elkezd beszélni és ezek a dolgok örömmel töltik meg a szíveteket. Pontosan ugyanezt szerette volna átélni a cikkben szereplő asszony is, ám az élet nem ilyen sorsot szánt neki.

A 88 esztendős asszony, Genevieve Puriton, a floridai Tampában él és mindeddig abban a hitben volt, hogy nincs élő gyermeke. Történt ugyanis, hogy a hölgy még 18 éves korában világra hozott egy kislányt, ám a kórház orvosai elhitették vele, hogy a csecsemő elhunyt közvetlenül szülés után. Egy nap azonban a lánya felbukkant, amit alig akart elhinni.

Az idős hölgy elmesélte, hogy amikor megszülte a picit, megkérte az orvosokat, hogy mutassák meg neki, de ők azt felelték, hogy elhunyt. Így tehát nem tehetett mást, minthogy beletörődik ebbe a szomorú helyzetbe. Csak teltek-múltak az évek de fájdalma nem enyhült, hiszen ő volt élete első gyermeke és még csak egy pillantást sem vethetett rá. A nő megöregedett és jelenleg egy idősek otthonában vigyáznak rá. Elmondása szerint már egy élő rokona sem maradt neki, így egyedül van, akárcsak a kisujja.

A tavalyi év során egy Connie Moultroup nevű nő, meglepő ajándékot kapott karácsonyra lányától. A csomagolópapír egy DNS tesztet rejtett magában, ezt az ajándékot azért kapta, mivel őt kisbaba korában örökbe fogadták. Ennek a csomagnak a segítségével fel tudta venni a kapcsolatot egy olyan személlyel, akinek ugyanaz volt a vezetékneve, mint a biológiai édesanyjának.

Connie-nak már öt évesen az volt a legnagyobb álma, hogy megtalálja édesanyját. Így tehát, amikor sikerült megtudnia, hogy hol él, azonnal odautazott és 69 év után először ölelhették meg egymást. Természetesen a találkozásuk nagyon meghatóra sikeredett, amit videóra is vettek. Majd egy interjú keretein belül elmeséltek mindent, például, hogy Connie hogyan talált rá az édesanyjára.

Íme a videó, amiben láthatjuk a megható és könnyfakasztó jelenetet.

Ti mit tettetek volna az ő helyében? Megkerestétek volna a saját édesanyátokat?