Hirdetés

A 82 éves Iris Jones szinte sokkolta a This Morning nézőit a Mohamed Ibrihammal való kapcsolatának intim részleteivel.

A 82 éves nagymama, aki hozzáment 36 éves egyiptomi fiújához, ragaszkodik ahhoz, hogy őt bizony nem verték át, miközben arra vár, hogy a férfi csatlakozzon hozzá az Egyesült Királyságban.

Iris Jones azzal került címlapokra , amikor megjelent a This Morning című műsorban, és sokkolta a műsorvezetőket, Holly Willoughbyt és Phillip Schofieldet, amikor intim részleteket árult el a Mohamed Ibrihammal való közös életéről.

Most, a pár első házassági évfordulóján a nő arról beszélt, hogy nagy “szívfájdalmat” okoz nekik, hogy külön kell élniük, amíg a férfi brit vízumára várnak.

Ha Mohamed nem kapja meg vízumot a belügyminisztériumtól, az “a világ vége lenne” számára- állítja az észak-somerseti Weston-Super-Mare-ből származó Iris.

Iris a The Sunnak elmondta, hogy egyiptomi kedvesével rengeteg beszélget arról, hogy mikor találkoznak legközelebb, és bíznak abban , hogy várhatóan novemberben már megkapják a belügyminisztérium döntését.

“A Belügyminisztériumot csak a kapcsolat bizonyítéka érdekli, és nekünk ebből bőven van . Bizonyítékot akarnak arról is, hogy van hol laknia, ez is rendben van, van saját lakásom.

“Az is érdekli őket, hogy jól beszéljen angolul. De ő átment az előírt angol nyelvvizsgán is.

“A pénzügyek is érdeklik őket. Úgy tűnik, 64 000 fontnyi (közel 30 milliós ) vagyonnal kell rendelkeznie ahhoz, hogy valaki a Távol-Keletről házastársi vízummal az országba jöhessen. Nekem ez nincs meg, de lehet, hogy ez egy kicsit másképp lesz, mert már nyugdíjas vagyok”.

Iris azt mondja, hogy Mohamed Egyesült Királyságba költözése “nagyszerű lenne a gazdaság számára is”, és hozzáteszi: “Dolgozhatna a Hinkley Point erőműben – ő képzett mérnök.”

Elmondása szerint 2020 decemberében látták egymást utoljára, és minden nap beszélnek telefonon vagy a Facebookon.

Iris, akinek két ötvenes fia van, azt mondta, tisztában van vele, hogy sokan azt gondolják, hogy Mohamed átveri, de tagadja, hogy a férfi csak a pénzére lenne kíváncsi, hiszen ő hogy képzett mérnökként képes a saját pénzét megkeresni.

Hozzátette: “Láttam már műsorokat a televízióban arról, hogy fiatalabb férfiak ezreket csalnak ki idős nőkből, de még soha nem voltam ennyire szerelmes.”

“Tudom, hogy az emberek azt hiszik, hogy egy ostoba vén szatyor vagyok, és csak ő kihasznál engem, bár azt nem hiszem , hogy a pénz miatt érdeklem- nekem nincs pénzem. És nem is vagyok az a fajta nő, akit át lehet verni. Ő soha nem kért tőlem pénzt – minden kiadáson fele-fele arányban osztozunk.

“Nem félek attól, hogy ha megkapja a vízumot, dob engem. Rábíznám az életemet is.”

A nézők és a műsor vezetők szinte szóhoz sem jutottak az asszony történetei hallatán.

Iris, aki szerint férje a “fáraó”, megosztotta a pár szexuális életének szemléletes részleteit, és bevallotta, hogy szereti sokkolni vele az embereket.

“Szeretem sokkolni az embereket. Miért is ne? Mert megnevetteti őket. Igazából prűd vagyok – bár használtam KY Jelly-t. Fűszerezi az emberek egyébként unalmas életét, hogy hallják, mit csinálok a hálószobában.

“Ha már itt tartunk, Mohamed az én fáraóm. Ő tiszta egyiptomi. Nagyon, nagyon szexi. Ő egy csodálatos férfi.”

Elmesélte azt is , hogyan ismerkedett meg Mohameddel, köszönhetően annak, hogy fia, Stephen beregisztrálta őt a Facebookra, és ő csatlakozott is egy ateistáknak szóló csoporthoz, ahol az egyiptomi férfi is tag volt.

Iris elmondta, hogy már a kezdetektől fogva lenyűgözte őt a férfi jó megjelenése és intelligenciája.

“Az intellektusa átragyogott, és amikor küldött nekem néhány képet magáról, azt gondoltam: “Ó, Istenem, ez a fickó gyönyörű”. De rájöttem, hogy milyen fiatal, ezért nem gondoltam, hogy ebből bármi is lesz. Tíz évig élt egy elrendezett házasságban, ami 2020 májusában ért véget.

Bár kezdetben nem gondolta volna, hogy bármilyen románc is kialakulhat közöttük, az asszony elárulta , hogyan lassan kezdtek egymásba szeretni, majd 2019 novemberében, öt hónappal az online kapcsolatfelvétel után, Kairóba repült, hogy találkozzon kedvesével.

“Amikor elkezdett ‘Babe’-nek szólítani, azt mondtam: ‘Ne kezdj romantikus gondolatokba, hamarosan nyolcvanéves leszek’.

“De rájöttem, hogy beleszerettem. Három héttel azután, hogy találkoztunk, mondta először, hogy szeret. Azt mondta: ‘Nem állt szándékomban beleszeretni egy 79 éves Irisbe, egyszerűen csak beleszerettem’. Szerinte spirituális kapcsolat van köztünk, és egymásnak vagyunk teremtve”.

Bízva abban, hogy minden összejön, még az esküvői ruháját is bepakolta.

“Volt egy esküvői ruha a táskámban. Egyszerűen feltételeztem, hogy összeházasodunk, szerelmesek voltunk.”

“Az érkezési csarnokban megláttam ezt a magas, hihetetlenül jóképű férfit, és egyszerűen a karjaiba ugrottam.”

Iris bevallotta, hogy kicsit zavarban volt teste miatt, de Mohamed azt mondta neki, hogy “gyönyörű”.

“Kicsit félénk voltam, hogy meglátja a testemet. Ő olyan fiatal és izmos, míg én egy vén banya vagyok.”

“De szerinte tényleg gyönyörű vagyok. Mindig csúnyának érzem magam, de ő azt mondja, hogy nagyon szép vagyok. Nem csak szexeltünk, hanem egymás karjaiban is feküdtünk.”

Ezen az utazáson azonban nem tudtak összeházasodni, mivel a férfi válási papírjai nem érkeztek meg, így a harmadik útjáig kellett várniuk, hogy 2020 októberében kössék össze az életüket.

“A fiaim nem tudtak róla, amíg nem olvastak róla az interneten, de nem érdekelt, mit gondolnak. Ez az én életem. Az esküvő nagyon egyszerű volt, egy irodaházban. Utána Coca-Colával és KFC-vel ünnepeltünk. Aznap este csak összebújtunk, majd másnap reggel szeretkeztünk. Ez volt életem legjobb szexe, és annyira boldog voltam.”

A szex továbbra is kulcsszerepet játszik a kapcsolatukban, hiszen a nő bevallotta, hogy az esküvőjüket követő reggelen volt az eddigi legjobb a szeretkezésük.

Iris most arra összpontosít, hogy Mohamedet tíz hónap különélés után átjuttassa az Egyesült Királyságba.

Azt mondja: “Nem tudom, mit fogok csinálni, ha nem látom őt hamarosan, nem élhetek Egyiptomban – túl meleg van, és szükségem van az NHS-re. De ha kell, odaköltözöm. Semmi sem fog elválasztani engem és Mohamedet egymástól.”