Patai Anna neve a Megasztár nevű tehetségkutatóból lehet ismerős, ugyanis 2010-ben az ötödik szériában tűnt fel a 11 éves fiatal lány. Sajnálatos módon nem jutott el a döntőig, ugyanis nyolcadikként kellett távoznia a műsorból.


Azóta eltelt néhány év, sorra adta ki új dalait, no meg persze közben fel is nőtt és gyönyörű nővé vált. Egy ideje nem hallottunk róla, de azt tudjuk, hogy a zenei pálya az, ahol el tudja magát képzelni.


A Megasztárban kapott egy kellő löketet ahhoz, hogy nemzetközi versenyen is kipróbálja magát, így 2015-ben elutazott Japánba, hogy ismét egy tehetségkutató műsorban mutassa meg mire is képes. Kétszer is indult ezen a versenyen, amiből a másodikat meg is nyerte. 2016-ban kiadta "Szívemből" című kislemezét, amin hét darab dal szerepelt. A 2018-as év elején újabb kislemezzel debütált, melynek címe "Leszek én a nyár"


A fiatal énekesnő megtörte a csendet és nyilatkozott a Borsnak, ahol elmondta, hogy az éneklés mellett szívesen foglalkozna még műsorvezetéssel is. Azt mondta, hogy a Mokkához hasonló műsorban tudná leginkább elképzelni magát, de nem fordít hátat annak sem, ha esetleg vetélkedőt vagy épp talkshow-t kellene vezetnie.


Az interjú során kitértek a magánéletére is és elmondta, hogy jelenleg van párja, akivel nagyon jól megvannak és szeretik egymást. Elmondása szerint a párja nagyon jól kezeli a fiú rajongóit, hiszen többen is írnak neki. De mivel nagy köztük a bizalom ezért nem aggódik. Anna szerint is fontos, hogy megbízzanak egymásban, mert ez még erősebbé teszi a kettejük közti kapcsolatot.


Ti mit gondoltok Annáról? Szerintetek is hatalmasat változott?