Hirdetés

Hihetetlenül megváltozott.

Zentai Márk akkor vált igazán híressé, mikor felkérték, az SOS szerelem betétdalának eléneklésére. A Ments meg szerelem hónapokig vezette a zenei listákat, és eközben rengeteg lány szívét el is rabolta, ez a jóképű tinisztár. Ám azóta nem igazán lehet róla hallani.

Márk jövőre, már betölti a 30. életévét, ám azt kevesen tudják, hogy valójában Németországban látta meg a napvilágot, és csak 2004-ben telepedett le Magyarországon. Már egészen kisgyermekkora óta tanult énekelni, zongorázni, fuvolázni, emiatt nem is volt kérdés, hogy az ő helye a színpadon van.

A fiatal fiú még 2006-ban tűnt fel először a Megasztár nevű tehetségkutató harmadik szériájában, de sajnálatos módon, csak az 50 legjobb közé sikerült bejutnia. Ám karrierje a Ments meg szerelem után hanyatlani kezdett, amiről többek között ő is tehet.

Ma már olyannyira megváltozott az egykori tinisztár, hogy szinte rá sem lehet ismerni.

2009 lett volna számára az ominózus év, mikor karrierje szárnyalhatott volna tovább, hiszen az ő dalát juttatta ki a zsűri az Eurovíziós Dalfesztiválra. Ám nem sokra rá kiderült, hogy a “Vigyen a szél” című dala, már hallható volt egy svéd televízióban, és mivel szabályt sértett, illetve nem akart másik dallal indulni a versenyen, ezért kizárták.

A következő években már nem igazán lehetett őt hallani, se látni. Már majdnem tíz év telt el azóta, és Zentai Márk nagyon megváltozott az évek során. Azokon a képein, amiket folyamatosan megoszt Instagram oldalán, szinte rá sem lehet ismerni. Amondó vagyok, ha valaki szembe sétálna vele, biztos, hogy nem ismerné fel őt.

Mark Zentai (@markzentai) által megosztott bejegyzés,

Zenei karrierjével korántsem hagyott fel, mint kiderült, egy zenekar zeneszerző-dalszövegíró-énekese. A tavalyi év során még az egyik koncertje előtt posztolta ezt a képet, ahol fodrásza jóvoltából úgy néz ki, mint, aki 10 kiló fölösleget ledobott magáról, illetve 5 évvel fiatalabbnak tűnik. Bár nem mondjuk, hogy jól áll neki ez a szakáll, de, ha így érzi jól magát, akkor nincs vele bajunk.

Mark Zentai (@markzentai) által megosztott bejegyzés,