Hirdetés

Kezdetét vette a velencei fesztivál, melynek megnyitásakor a világ minden tájáról hírességek özönlöttek a helyszínre, ám az összes létező újságírót, aki kivonult, csak egy személy vonzott – Gessica Notaro.

Elevenítsük fel egy kicsit a történetet. Gessica súlyos merénylet áldozatává esett, mikor szakított egykori párjával. A férfi nem tudta feldolgozni, hogy kidobták, ezért könyörtelenül állt bosszút a lányon. Annak érdekében, hogy többé senki másé ne legyen savat öntött az arcába, aminek maradandó nyomai is lettek.

Itt még boldogan állnak a tengerparton kutyáikkal együtt, ám nem sokra rá megtörtént a tragédia.

A lány súlyos égési sérüléseket szenvedett el, sőt, egy interjú során azt nyilatkozta, hogy: “Azt akarom, hogy mindenki lássa mit tett velem. Aki ilyenre képes, az sosem szeretett engem”

Egy hosszú és fájdalmakkal teli év után a rehabilitációnak és akaraterejének hála a lány, büszkén és gyönyörűen léphetett ki a vörös szőnyegre, bemutatva az egész világnak, milyen egy igazán kitartó és bátor ember.

A lány egyébként megnyerte a Miss Itália címet, és egyszer azt mondta: “Szörnyű volt azzal szembesülni, hogy egy életre elveszítettem a szépségem, de akkor már csak azért imádkoztam, hogy legalább a látásom maradjon meg”

Gessicának speciális krémeket és cseppeket kellett használnia a bőrére, hogy előkészítse azt a plasztikai műtétekre.