Hirdetés

A Vissza a jövőbe című filmek kultikus duója Doki és Marty, azaz Christopher Lloyd és Michael Jay Fox idén egy jótékonysági pókerversenyen találkoztak újra. 35 év telt el az első film forgatása óta és a két sztár felett is eljárt az idő. Ennek ellenére azonban, még mindig jó formában vannak.

Christopher Lloyd 81 esztendős, Michael Jay Fox pedig már betöltötte az 58 életévét.

“Doki közösségi oldalán tette közzé a közös fotót, ezzel a szöveggel: “88 mérföld/órás sebességgel futok, hogy odaérjek Michael Jay Fox póker estjére”.

A közösségi oldalon a rajongók a következő megjegyzéseket fűzték a fotóhoz:
“Legendák!”
“Ez a kép feldobta a napomat! Köszönöm, uraim!”
“Egyetlen hangulatjel sem képes kifejezni, hogy mennyire örülök neki, hogy együtt láthatlak titeket!”
“Ez hatalmas!”
“Az időutazók örökké élnek!”

A sorozat Marty-ja már 29 éves kóra óta küzd a Parkinson-kórral. A pókerversenyt maga Michael Jay Fox szervezte, az összegyűlt pénzt pedig egy Parkinson-kór ellen küzdő alapítványnak ajánlották fel.

A színészek az elmúlt években többször is találkoztak már, a következő eseményen például többen is. A nem mindennapi pillanatot pedig meg is örökítették.

Doki és Marty mellett Leah Thompson (Marty anyja), egy kicsit feljebb, középen pedig Thomas Francis Wilson (Biff) látható.

Két évvel ezelőtt az amerikai nézők egy felmérés keretein belül elárulták, hogy szívesen megnéznének még egy részt a népszerű filmből. 71 százalék szívesen látna újra a színészeket egy újabb Vissza a jövőbe részben.

2015-ben, a Jimmy Kimmel showban a színészek egy komplett Vissza a jövőbe jelenetet igyekeztek eljátszani.