Hirdetés

A 90-es években rengeteg zseniális és vicces film látott napvilágot, melyek gyerek,- tinikorunk meghatározó elemei voltak. Nagyon sok mondást, szállóigét, tevékenységet olyan filmekből, sorozatokból tanultunk el, mint az Ace Ventura, Maszk, Jóbarátok, Reszkessetek Betörők! és a Dennis, a komisz. Utóbbi óriási népszerűségnek örvendett a fiatal gyermekek életében, ugyanis egy korukbeli gézengúz kalandjait szemléltette. Dennis nagyon zsivány gyerkőc volt, aki mindig borsot tört szomszédja, Wilson bácsi orra alá. Persze nem szánt szándékkal tette ezeket, mivel ő csak jót akart, ám mégis rosszul sültek el a tervei.

Dennis szerepét az akkor még 7 esztendős Mason Gamble alakította, akinek neve összeforrt ikonikus karatere nevével. A tejföl szőke hajú kisfiúból jóképű férfi lett, ám karrierje közel sem lett olyan elsöprő, mint amilyenre a 90-es években számítottak. 3 évre rá szerepet kapott a Drágám, add az életed! című filmben, melyben együtt játszhatott Leslie Nielsennel, Nicollette Sheridannel, valamint Hulk Hogannel.

Ezek után több kisebb szerepe volt például az Átváltozás, Gattaca, Okostojás, A szomszéd, The Rising Place, A Gentleman’s Game, Dee Dee Rutherford és a Golf in the Kingdom című filmekben. A filmeken kívül sorozatokba is hívták, többek között az Early Editionba, a Vészhelyzetbe, az Anya csengőjébe, a Hollywood Remembers Walter Matthauba, a Close to Home-ba, valamint a CSI: Miami helyszínelőkbe.

CSI: Miami helyszínelők

2006 óta azonban szinte semmit sem lehet tudni róla, ugyanis teljesen eltűnt a rivaldafényből. Azóta semmilyen szerepet nem kapott és nem is vállalt. Instagramját is csak pár százan követik, szóval nem lehet azt mondani, hogy nem hagyják őt élni. Most viszont 14 év csend után örömhírrel szolgált az internet népének.

A szőke hajú, ártatlan tekintetű, csenevész gyermekből jóképű álompasi lett, s úgy tűnik rátalált a boldogság szerelme, Sarah képében, akivel már össze is házasodtak, s első közös gyermekük is megszületett. Egy csodás kislány látta meg a napvilágot, aki az Isobel nevet kapta. Sajnos azonban már nincs fent a kislány képe az Instagramon mert a szülők nemrég letörölték.

Íme néhány kép róla és kedveséről:

Bizony, ez Halloweenkor készült róluk. Sarah Supergirlnek, míg Mason Amerika kapitánynak öltözött be.

Ebből a képből is látszik, mennyire nagy köztük az összhang. Biztosak vagyunk benne, hogy egy percig sem unatkoznak egymás mellett.

Esküvőjük előtti simításokkor…

Csibész mosolya azért még mindig megvan…

Az éttermi fotók sem maradhatnak el…. Vajon Mason azért rendelt egy tál salátát magának, hogy fogyózzon a nagy nap előtt??

Nagyon sok boldogságot kívánunk a fiatal párnak, erőt és egészséget a pici lánynak. Szerintetek is helyes férfi lett belőle?