Az Amerikai Pite, mondhatni filmtörténelem. Nyilván nem mindenki kedveli, hiszen a humora alapvetően egy dolog köré épül. Egyik-másik réteg nehezebben fogadta, hogy malackodást és káromkodást nézzen másfél órán keresztül. Ettől függetlenül hatalmas siker lett és megindított egy új műfajt. Ezek a tinivígjátékot. A pite sikerét rengetegen próbálták meglovagolni. A stúdiók öntötték magukból a pajzán poénokkal telenyomott vígjátékokat, melyek főszereplői középiskolás tinik voltak. Kiemelkedő sikere azonban pár kivételt leszámítva, csak az Amerikai Pitének volt. Abból is igazán az első résznek, pedig követte vagy…6?! Ennek oka a minőség romlása, illetve az, hogy a műfaj felett eljárt az idő. Ez ilyen. Egyszer a Marvel filmeket is megunjuk majd.

Szóval a dolog lényege, hogy tuti csajokat és bénázó pasikból kellett filmet forgatni. Most, mi egy karaktert szeretnénk felidézni. Ő, Tara Reid, a kultikus film Vicky nevezetű karaktere.

Tara 1975-ben született New Jersey-ben. A lány már fiatalon kezdte a karrierjét. Kezdetben reklámfilmekben játszott. Látható volt McDonald’s és Jell-O reklámokban. 1982-ben debütált egy gyermek-televíziós show-ban. Később lediplomázott, majd teljes munkaidős színésznő volt. Eleinte kisebb szerepeket kapott, főleg szappanoperákban. Karrierjét a Nagy Lebowski című film indította meg 1998-ban. Még ebben az évben 3 filmben is szerepet kapott (Rémségek könyve, Around the fire, Kegyetlen játékok). 1999-ben jött a mindenki által ismert Amerikai Pite és annak folytatása.

Magánéletét még a bulvárlapok sem tudják pontosan nyomon követni. Eljegyezte ez, összeházasodott amazzal, felbontotta, elvált stb. Röpködtek a férj-jelöltek az életében, amin nem is lehet csodálkozni, hiszen a 2000-es évek egyik legszebb nőjeként tartották számon. 2005-ben az FHM a #43. helyet adta neki a legvonzóbb nők százas listáján.

De hol van az már?! Idő közben új barátokat szerzett, melynek köszönhetően nagyon sebesen indult meg azon a bizonyos lejtőn. Nicole Richie, Paris Hilton, Nicky Hilton, Bijou Phillips, Kimberly Stewart, Lindsay Lohan és Kim Kardashian mellet ő volt az egyik leghíresebb “party lány” Hollywoodban. Szinte minden héten jelent meg róla valamilyen cikk, ami arról szólt, hogy mennyire szétcsapta magát a hétvégén. Önpusztító élet, anorexia, villantások. Szinte mindent kipipálhat. A rossz életmódjának meglett a böjtje. Ritka, amikor egy sztárról olyan cikkeket hoz le valaki, hogy rohad a foga. Na, ő ezt is megkapta.

Az önpusztító élet tönkretette a karrierjét és a testét is. Utóbbit plasztikai műtétek tömkelegével próbált helyreállítani, inkább kisebb, mint nagyobb sikerrel.

Nem így emlékszünk rá, az biztos…

Csodálkozott, hogy nem kap szerepet?!

Itt is nagyon vékony volt, de legalább a haját és a sminkjét belőtte…

Leginkább csak zs-kategóriás filmek szerepét kapta meg. Ebből a Sharknado sorozat volt, amitől valamelyest sikerült visszakapaszkodnia.

Úgy látszik, hogy összeszedte magát. A mostani instagram képein meglehetősen jól néz ki.

A 46 éves színésznő egész jó formában van.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!