Hirdetés

Vannak filmek, melyeket indokolatlanul felkap a közönség. A 2000-es években bemutatott Sakáltanya nem feltétlenül az Oscar-gálát célozta meg. Egy tipikus “feelgood” filmnek indult egy olyan történettel, melyre a lerágott csont kifejezés csak finomkodás lenne. Senkit sem szeretnénk megbántani. A film jó! A célközönsége alapvetően a 20-40 közti lányok / nők voltak, de valamiért sokkal szélesebb körökben is sikerült rajongókat szereznie. A betétdalának szánt Cant Fight The Moonlight című szám LeAnn Rimes-tól pedig a mai napig szól a rádiókban.

Egy fiatal lány úgy döntött, hogy a poros világvégi otthonából New Yorkba megy, hogy megvalósítsa az álmát, és világhírű dalszerző-énekessé váljon. Közben végül egy kocsmában köt ki, ahol nők dolgoznak, a vendégkör pedig férfiakból áll. Itt kezd csaposként, majd jut el az álmai megvalósításához. Nem egy világmegváltó felütés azt be kell vallani, de valahogy mégis működött az egész.

A film az egész világon nagy sikert aratott. Szinte tömegével nyíltak a Sakáltanya nevű pubok és kocsmák nálunk is.

De mi lett a filmben szereplő sztárokkal? Azért egy ilyen siker elindíthat egy karriert…

Maria Bello
A meseszép szőkeséget, Lil-t Maria Bello alakította. A Nagyfiúk, Próbatétel filmekből és a Vészhelyzet című sorozatból ismerhetjük. A mai napig vállal szerepeket. A színésznő már 54 éves.

Piper Perabo
Violet-et alakítja, a film főszereplőjét. Több filmben is játszott. Többek között láthattuk Christopher Nolan A tökéletes trükk című mesterművében. Ennek ellenére nem igazán kapta fel Hollywood. Nem sikerült az A-listás színészek közé bejutnia.

Izabella Miko
Cammie-t alakítja. Lengyel származású táncos-színésznő. Rengeteg sorozatban láthattuk és a mai napig aktívan dolgozik.


Bridget Moynahan
A Rachelt alakító Bridget a napokban töltötte be az 50. életévét. Ő sem fordított hátat a vászonnak. Az Én, a robotból és a Fegyvernepperből biztosan emlékszik rá mindenkit. Legendás szépsége nem fakult az évek múlásával.

Tyra Banks
Őt aztán senkinek sem kell bemutatni. Műsorvezető, színésznő, modell, zsűritag. Gyakorlatilag mindent bevállal, ami a showbiznisszel kapcsolatos.

Adam Garcia
Ő a kötelező pasit alakította a filmben. Mára 47 éves és jócskán megváltozott. Pár sorozatban szerepelt, de nem vitte túlzásba.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!