Hirdetés

Kiderült , hogy a születési dátumunk alapján nem csak a jövőben ránk váró fordulatokra de akár a múltunk elfeledett titkaira is fény deríthetünk.


Te is szeretnéd meg tudni , mi vagy éppen ki is lehettél előző életedben ?

Ehhez most nincs is másra szükséged csak a születési dátumod, ez alapján minden fontos információt megtudhatsz.

  1. JÚLIUS 14-28 ; SZEPTEMBER 23-27; OKTÓBER 3-17. – Előző életedben tanító voltál.

Hatalmas szívvel , intelligenciával és türelemmel áldott meg a sors. Az emberek egy igazi vezetőt látnak benned, akiben szívesen fektetik a bizalmukat és hitüket. Szeretem emberekkel körülvenni magad és szívesen segítesz azoknak akik rászorulnak. Érdekesség , hogy mindenezek ellenére nem vagy túlzottan szociális jelenség , jól érzed magad egyedül is. Pontosan tudod mik a céljaid , mit zwretnél elérni az életben. A szerelmi életedben inkább a józanész mint az érezlmek vezérelnek.

2. JANUÁR 22-31., SZEPTEMBER 8-22. – Előző életedben valamilyen művész voltál.

A tehetségeddel szeretted szórakoztatni az embereket. Könnyedén kerültél a figyelem központjába , rengeteg rajongóra tettél szert. A személyiséged akár egy igazi művész léleké emóció orielntált. Nehezen nyílsz meg másoknak és igazán ragaszkodó vagy. emellett rendkívül éles ésszel áldott meg a sors , nincs olyan probléma amire ne találnál megoldást.

3. JÚLIUS 29- AUGUSZTUS 11 ; OKTÓBER 30- NOVEMBER 10. – Védelmező , az igazság őre.

Hidegvérű , nyugodt és racionális embernek tartanak. Aki kiegyensúlyozott és alapos , könnyen hoz döntést és elérhető és megvalósítható célokat helyez maga elé, amelyeket gond nélkül el is ér. Kíváló kommunikációs és íráskészséggel áldott meg az élet. A környezetedben élőkkel őszinte és egyenes vagy, az erőszak minden formáját elutasítod. Szívesen veszel részt jótékonysági eseményeken , szereted az elesetteket és a rászorulókat.

4. JANUÁR 8-21 ; FEBRUÁR 1-11. – BANDITA

Előző éltedben egy szimpatikus bandita lehettél, aki szegény családba született, de hamar rájött, hogy a világ csak a gazdagokat öleli a keblére. A mottód akér Robin Hood-nak a következő volt: „Vedd el a gazdagtól és add a szegénynek.” Ma is idealista szerepben tetszelegsz, de arra odafogyelsz , hogy ne lépd át a határokat és szegd meg a törvényket. Először gondolkozol, megfontolod a lehetőségeket , kötvejárod a kérdést alaposan és aztán cselekszel. Keveseket engedsz közel magahoz , csak azokat avatsz a bizalmadba, akik már bizonyítottak. A párkapcsolataidben általában te vagy a ragaszkod és odaadó fél.

5. MÁRCIUS 1-10 ; NOVEMBER 27-DECEMBER 18. – KIRÁLY

Előző életdben biztosan hatalmas birodalmakat irányítottál. Mindig is ambíciózus, intelligens és büszke egyéniség voltál, aki a saját erejéből jutott oda ahol tart. Szigorú vagy de rendet tartasz magad körül. Imádod a szabadságot. A magánéletedben te vagy az irányító fél , jobban preferálod a rövid kapcsolatokat , nem szereted ha megpróbálnak rabigába hajtani vagy irányítani.

6. FEBRUÁR 12-29 ; AUGUSZTUS 20-31. – BOHÓC

Igazán szórakoztató személyiség vagy. Régesrég te voltál a királyok , fejedelmek és uralkodók kedvence. Őszinte , tisztességes , jószándékú és tosztaszívű személy hírében álltál , aki mindig megpróbál barátságosan közeledni mások féle és jószándákúan cselekszik. Most is nagyon érzékenyés kedves ember vagy , szereti tömegekkel körülvenni magát és talá egy kicsit tart is kicsit a magánytól.

7. MÁJUS 9-27; JÚNIUS 29-JÚLIUS 13. – TUDÓS

Mindig is végtelenül bölcs voltál , aki mindig is hitt a spirituális világban és a természetfelettiben is. Véleményedet a legtöbben tisztelték , de persze mindint minden nagy gondolkodónak , neked is voltál ellenlábasaid. Számos vitát megvívtál és meg is nyertél , az igazad bizonyítása érdekében. Nyitott személyiséggel bírsz, könnyedén adsz esélyt másoknak, hogy kivívjk a bizalmad. A barátaid nagyra becsülöd, lojális , hűséges barát vagy , mindeki egy ilyenre vágyik az életében. A magánéltedben örök romantikus vagy , a szenvedélyesség sem áll távol tőled.

8. MÁRCIUS 11-31; OKTÓBER 18-29; DECEMBER 19-31. – SZÓNOK

Rendkívüli szónoki tehetségedről voltál híres. Kiváló kommunikációs tehetséggel áldott meg , gondolataid könnyedén fejezed ki , előadásod magával ragadja a tömegeket. A magánéltedben lojális és hűséges vagy , tiszteled és megbecsülöd a barátaid és a kedvesed.

9. ÁPRILIS 1-19; NOVEMBER 8-17. LÁZADÓ

Sosem hajtottál könnyedén fejet a feletted állok előtt. mindig is hatalmas tűz lobogott benned, ami szinte soha nem hagyitt megnyugodni. Vonzott a természetfeletti , a varázslat. Ma is kritikus szemmel szemléled a körülötted lévő világot. Kíváló emberismerő vagy, aki gyorsan átlát másokon, igazán nehéz téged becsapni és nem is érdemes megpróbálni.

10. MÁJUS 28-JÚNIUS 18-ig ; SZEPTEMBER 28-OKTÓBER 2. – FELFEDEZŐ

Igazi kalandorként az egész világot bajártad. Nyughatatlan szíved nem hagyott sehol lehorgonyozni. Vonzanak az új felfedezésre váró tájok és az ismeretlen. Könnyedeén beleveted magad bármilyen akár veszélyesnek is tűnő kalandban. Kíváncsi természeted mellé szárnyaló fantáziát adott a sors. Bármilyen idegen környezetben és új szituációban feltalálod magad. Független és önálló személyiség vagy , aki képtelen leállni.

JANUÁR 1-7, JÚNIUS 19-28; SZEPTEMBER 1-7; NOVEMBER 18-26. ÉPÍTÉSZ

Brilliáns elmédnek köszönhetően számos területen tudtál kimagasló ereményeket elérni. Szinte minden feladatot könnyedén megoldasz. Mindig nyitottan állsz az élethez , kész újabb és újabb ismeretekre szert tenni. Intelligens és sokoldalú tehetség vagy.