Hirdetés

A szerelem vak. A szerelem nem ismer határokat. A szerelem sötét verem… és így tovább.
Számos közmondás bizonyítja, hogy a legnemesebb érzés cseppet sem kiismerhető vagy irányítható, mi sem jobb példa erre, mint a cikkünkben szereplő nő, valamint az ő nem mindennapi válása és újraházasodása.

Cikkünk főszereplője, a 31 éves Erica Quiggle szerelmi élete cseppet sem mondható hétköznapinak.
A nő ugyanis képes volt elhagyni első férjét Justint egy 29 évvel idősebb férfiért. A történet már ennyi információval a birtokunkban is megér egy szemöldökfelvonást, pedig a lényeg még csak most következik.

Az új választott ugyanis nem akárki volt, hanem konkrétan az apósa.

Erika és egykori férje kapcsolata a házasságot követően gyorsan mélyrepülésbe kezdett, a dolgon az sem segített, hogy egy gyönyörű kisfiuk született. A párkapcsolati problémák nyomták a nő lelkét és nagyon örült neki, hogy férje nevelőapja, az apósa mindig meghallgatta őt és érett tanácsokkal látta el.

„A házasságunk ideje alatt szinte végig nagyon rossz volt a kapcsolatunk Justinnal. De szerettem a fiamat, és miatta sokáig még nem léptem ki. Megszakadt a szívem, ha arra gondoltam, hogy el kell őt szakítanom a jól megszokott otthonából, az apja mellől.” – nosztalgiázik Erica.

Ám a nő érzései erősödni kezdtek a mindig kedves, megértő és rettentően férfias apósa iránt és bár jó ideig titkolni próbálta érzéseit, volt egy pont ahonnan már nem volt visszaút. A nő beadta a válást, hiszen tudta, senki másra nincs szüksége, csakis férje nevelőapjával, Jeff-fel akar lenni.

2017-ben, a válás után a furcsa páros mindkét tagja egyedülálló volt már, ekkor jutott Erica tudomására, hogy Jeff is hasonlóképpen érez iránta. A dolgok átbeszélték és arra az elhatározásra jutottak, hogy belevágnak és adnak egy esélyt a kapcsolatuknak, melyet szinte az elejétől felvállaltak a nyilvánosság előtt is.

Nem sokkal később összebútoroztak és belevágtak a közös életbe.

„Az összeköltözés volt a legjobb dolog ami történhetett velünk. Eddig mindkettőnk kapcsolatai vitákkal és veszekedésekkel voltak tarkítva, de köztünk béke van. Minden időnket együtt töltjük, közösen kirándulunk, együtt főzünk, együtt nevetünk. Egyszerűen minden idillikus” – mondta Erica.

Az összeköltözés nyugalma gyorsan gyümölcsözővé vált, Erica teherbe esett és 2018-ban, még a csemete születése előtt összeházasodtak.

Kislányuk a kis Brexlee megérkezése pedig újabb löketet adott a párnak, annak ellenére, hogy sokan aggódtak, a férfi korából kifolyólag már nem lesz türelme a gyermekhez.

„Jeff a fiatalos, én pedig otthonülős és begubózós. Sokkal jobban bírja a lányunk körüli hajcihőt, mint én…szóval senkinek nem kell aggódnia!” – mondta nevetve.

Erica, Jeff és Brexlee kiegyensúlyozott családként élnek együtt, és az exférj, Justin is megbékélt már a kialakult helyzettel.

„Sok év eltelt azóta, hogy mindez megtörtént, elfogadtam a döntésüket és áldásom adom rájuk. Megnyugtató a kapcsolatunk, és a közös fiunk miatt arra törekszünk, hogy ez így is maradjon.” – árulta el az exférj.

Te hogyan fogadnád, ha ilyen történne veled, vagy a családodban?
Írd meg véleményed kommentben!