Hirdetés

Curtishez egy taxisofőr hívott mentőt a szerdai szegedi koncert fellépése előtt.

Majka kénytelen volt egyedül végig csinálni a szerdai fellépést a SZIN Fesztiválon, ahol hihetetlen bejelentést tett a koncert megkezdése előtt. Felállt a csapat a színpadra, és Majka megosztotta a közönséggel, hogy feloszlanak Curtisszel. Az ózdi rapper, Curtis d**gproblémáival indokolta ezt a drasztikus lépést. Ezt a koncert után természetesen részletekbe menően kifejtette Facebook oldalán is.

Egyes források szerint, Curtisért azon az ominózus estén mentő érkezett a fesztivál helyszínére. Állítólag egy taxisofőr volt az, aki rátalált Curtisre, majd mentőt hívott, hogy azonnali orvosi ellátásban részesüljön.

„Kora este érkezett egy kérés a rádión, hogy Curtis eltűnt, és feltehetően valahol Szegeden és környékén kóborol beszámíthatatlan állapotban, ezért figyeljünk, és ha meglátjuk, értesítsük a mentőket, vagy próbáljuk meg legalább a fesztiválra vinni, hogy a csapata gondozásba vegye. Nem sokkal később egy kolléga megtalálta, majd mentőt hívott hozzá” – mondta egy helyi taxisofőr az egyik lapnak.

A szeged.hu információi alapján Curtis a fellépés előtt bizonyos sz*rek hatása alatt volt, aminek köszönhetően meglógott a fellépés helyszínéről. A hajnali órákban több pletyka is szárnyra kapott a Szegedi Ifjúsági Napokon, miszerint a rappert valamelyik szegedi utcában találták meg és bizony nagyon rossz állapotban volt, emiatt beszállították őt a szegedi kórház sürgősségi osztályára, hogy kezelésbe vehessék az előadóművészt. De a mentőszolgálattól nem érkezett semmilyen információ, vagy megerősítés ezzel az esettel kapcsolatban.