Hirdetés

Már gyakorlatilag minden csapból a koronavírus folyik, hogy milyen volt az első hullám, milyen intézkedéseket kellett bevezetni nemcsak hazánkban, hanem az egész világon, mikorra volt várható a második hullám, és mikor fog tetőzni, mikor érkezik meg a vakcina, kinek adják be először és így tovább. Tavasszal szinte az egész világ megállt, a legtöbb bolt bezárta kapuit, csak az élelmiszerüzletek, drogériák, gyógyszertárak lehettek nyitva és oda is csak egy ember mehetett, hogy ezzel is megakadályozzák a vírus terjedését. Az időseknek vásárlási idősávot állítottak fel mikor csak ők tartózkodhattak a boltban, és a legnagyobb biztonsággal vásárolhattak.

Cikkünk főszereplője pont ennek köszönheti voltaképpen, hogy sikeresen le tudott fogyni, ugyanis az összes gyorsétterem is bezárta kapuit. A 24 éves Poppy Stainsbury évek óta túlsúlyos volt, és egyenesen megszállottja volt a gyorséttermi ételeknek. Poppy tökéletesen tisztában volt azzal, hogy függő, hiszen majdnem 4,4 millió forintnak megfelelő összeget költött el eddig gyorséttermi ételekre. Ebből a pénzből nagyon sok mindent lehetett volna már vásárolni, például egy autót, de a fiatal lány inkább az ételt választotta.

Amikor elérte a 113 kilogrammot akkor már a brit 20-as méret (EU 48, JP XXL) sem volt jó rá. Mikor kirobbant a koronavírus a brit kormány úgy döntött, hogy kijárási korlátozást vezet be. A tavaszi korlátozásokkor pedig az éttermeket is bezárta. Poppy meg lett fosztva attól, hogy kedvenc éttermeiben egyen.

Az éttermek bezárása miatt jóval kevesebbet, és teljesen más ételeket evett. Mondhatni lehetőséget látott abban, hogy most végre lefogyjon. Annak ellenére, hogy lehetősége lett volna házhozszállítással megrendelni azokat az ételeket, amiket korábban evett, úgy döntött, hogy inkább az egészségesebb alternatívák mellé teszi le voksát.

Mivel home officeban volt, úgy szervezte az idejét, hogy folyamatosan egészséges ételeket tudjon készíteni. Ezt kiegészítette testmozgással, például kisebb sétákkal. A hamburgert és a krumplit felváltotta gyümölcs, zöldség, sovány hús és a hal.

Tavasz óta összesen 35 kilótól szabadult meg, mellyel megszűnt a hát és lábfájdalma valamint légszomja is. A hamburgereken, édességeken és a magas kalóriatartalmú üdítőkön megspórolt pénzét úgy döntött, hogy esküvőjére fordítja. Ennek már kitűzött dátuma is van, mely 2021 szeptemberére esik. Azt tervezi, hogy tovább folytatja a fogyókúrát, mivel álma, hogy S-es méretű ruhában menjen férjhez.