Hirdetés

Egy fiatal orvostanhallgató egy nagyon rövid szerelmi történetet osztott meg a közösségi oldalán, amiből mindenki leszűrheti a tanulságot. Természetesen a srác rengeteg kommentet kapott a bejegyzés alá, emiatt a kis dolog miatt… de lássuk is a történetet:

“Orvostanhallgatóként az volt az elsődleges célom, hogy csak a tanulásra, és a karrierépítésre törekszem, ezért nem is akartam barátnőt. Ezt sikeresen tudtam kivitelezni az egyetem első évei alatt, de egy nap elmentem egy házibuliba, ahol egy fiatal lánnyal találkoztam, akit Mónikának hívtak. Összeismerkedtünk és egész este beszélgettünk, jól éreztem magam a társaságában, ezért elkértem a telefonszámát.

A következő napon fel is hívtam és elhívtam randizni, mert szerettem volna alaposabban megismerni őt. Gyakorlatilag egész álló nap sétáltunk és beszélgettünk. Nagyon jól éreztem magam vele, tökéletesen olyan volt a helyzet, mintha egy romantikus filmben andalognánk.”

Tökéletes volt a pillanat mindaddig, amíg fel nem hoztuk témának, hogy ki mivel foglalkozik, hol dolgozik. Sajnálatos módon az  derült ki Mónikáról, hogy egy boltban dolgozik.

“Mivel én egy elég vagyonos családban nőttem fel, és nem kellett semmi miatt sem aggódnom, hiszen a szüleim mindenre előteremtették a pénzt. Gyakorlatilag mindent aranytálcán hozott elém az élet.

Lehet ez most mindenkinek nagyon furcsán fog hangzani, de nem igazán kerestem olyan emberek társaságát, akik nem ugyanolyan szinten vannak, mint én.

Amikor Mónika kiejtette a száján, hogy egy boltban dolgozik, nem akartam hinni a fülemnek, azt reméltem, legalább boltvezető vagy menedzserként tevékenykedik egy nagyon drága boltban, de sajnos nem így lett.

Meg is tudta mutatni, hogy abban kisboltban eladó, ami mellett nem olyan régen sikeresen elmentünk. Teljesen meg voltam döbbenve. Tisztában vagyok vele, hogy ez elsőre nagyon erősnek hangzik, de annak ellenére, hogy egy rettenetesen intelligens lányt ismerhettem meg benne, mégis azonnal ott helyben véget vetettem a randinak. Nem olyan ember vagyok, aki bárkinek egy jó pénzeszsák lehet.

Nekem van lehetőségem és pénzem is arra, hogy drága nyaralásokra, éttermekbe menjek el, de neki nincs. Úgy gondolom, hogy az semmiképpen sem jó, ha az egyik fél a párkapcsolatban rá van kényszerítve a másikra. Kettő teljesen külön világból származunk, így tudom, hogy ez a kapcsolat soha sem működne!”

Nos, nektek mi a véleményetek az esetről? Igaza van a srácnak, vagy nincs?